همراه با چای خرما نخورید
در سال های اخیر تحقیقات زیادی مبنی بر آثار منفی مصرف زیاد قند منتشر شده است که بسیاری از افراد را وادار کرده تا خوردن قند یا شکر به همراه چای را حرف کرده و آن را با خرما جایگزین کند.
همراه با چای خرما نخورید
در سال های اخیر تحقیقات زیادی مبنی بر آثار منفی مصرف زیاد قند منتشر شده است که بسیاری از افراد را وادار کرده تا خوردن قند یا شکر به همراه چای را حرف کرده و آن را با خرما جایگزین کند.
مصرف قند و شکر و انواع شیرینی ها می تواند با بیماری های مختلفی ارتباط مستقیم داشته باشد. دانشمندان معتقدند که حتی مصرف میزان کم قند نیز می تواند مشکلات سلامتی مختلفی را برای شما ایجاد کند.
از جمله بیماریی هایی که قند مسبب آن است را می توان بیماری های قلبی، چاقی، فشار خون، دیابت، ناباروری، کبد چرب و... دانست. در واقع مصرف قند می تواند عمده دلیل بسیاری از بیماری ها باشند.
قند و شکر از معدود غذا هایی است که پزشکان و متخصصان تغذیه معتقدند حذف کامل آن آسیبی به بدن شما وارد نکرده و حتی آن را توصیه می کنند.
در سال های اخیر تحقیقات نشان دادند که چربی ها آثار منفی به مراتب کمتری نسبت به قند دارند. از این رو متخصصان تغذیه خوردن لبنیات کم چرب را انتخابی نادرست می دانند چراکه حاوی قند اضافه شده هستند.
در این میان یکی از عمده ترین شرایطی که در آن قند و شکر مصرف می شود، همراه با چای و قهوه می باشد. خوردن قند به همراه چای نه تنها خواص بسیار زیادی چای را از بین می برد، بلکه مشکلات متعدد سلامتی را نیز برای شما به همراه دارد.
با وجود این که خرما معمولا یکی از جایگزین های قند به شمار می رود اما مصرف خرما به همراه چای نیز یک گزینه مناسب نمی باشد چرا که باعث بالا رفتن قندخون میشود و انرژی آن به دلیل مخلوط شدن با آب جوش جذب بدن نمیشود.
شما می توانید میوه های خشک شده را با قند و یا خرما جایگزین کنید. آنها نه تنها شیرینی مناسب را به شما هدیه می دهند، بلکه مملو از انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند و خواص فوق العاده ای برا شما به ارمغان می آورند.