یک مطالعه جدید نشان میدهد، که زیادهروی در نوشیدن قهوه میتواند روی حافظه بلند مدت تاثیر منفی بگذارد. در حالی که اکثر ما برای تأمین انرژی مورد نیاز صبح به نوشیدنی کافئیندار «قهوه» اعتماد میکنیم. اما تحقیقات جدید نشان میدهد، که قهوه میتواند ترکیب مغز شما به ویژه حجم ماده خاکستری را کمی تغییر دهد.
این مطالعه که در ژورنال «Cerebral Cortex» منتشر شد، نشان داد که پس از ۱۰ روز خودداری از کافئین، حجم ماده خاکستری مغز شرکت کنندگان در این مطالعه نسبت به افرادی که کافئین میخوردند بیشتر شده بود. ماده خاکستری به ویژه در لوب گیجگاهی داخلی راست بیشتر بود، که شامل هیپوکامپ «یا همان منطقهای است که برای تثبیت حافظه ضروری است»
قهوه حاوی تعدادی از مواد مغذی مفید از جمله ریبوفلاوین (ویتامین B-2) ، نیاسین (ویتامین B-3) ، منیزیم ، پتاسیم و ترکیبات مختلف فنلی یا آنتی اکسیدان است. برخی از کارشناسان معتقدند که این مواد و سایر مواد موجود در قهوه می توانند از طرق مختلف برای بدن انسان مفید باشند.
در سراسر جهان ، کارشناسان تخمین می زنند که مردم روزانه حدود 25/2 میلیارد فنجان قهوه مصرف می کنند. مطالعات جدید که انجام شده است فوایدی که قهوه می تواند برای سلامتی داشته باشند را نقض نمی کنند و محققان هنوز به فواید قهوه برای بدن معتقد هستند اما باید این نکته را دز نظر داشته باشید که این مطالعات پیرامون اعتیاد به قهوه و مصرف بیش از اندازه آن در طول روز اشاره دارد.