اگر از چربی خون میترسید حتما به این توصیه ها توجه کنید !
ترس از چربی خون برای بسیاری از افراد در جامعه یک مسئله بزرگ است که حتما باید به آن توجه کرد و آن را در اولویت رسیدگی به سلامت قلبی و عروقی خود قرار دهیم.
اگر از چربی خون میترسید حتما به این توصیه ها توجه کنید !
توصیه به خوردن دمنوش هایی که در اینجا به شما معرفی میکنیم !
چای های گیاهی نوشیدنی هایی هستند که از تزریق یا جوشانده گیاهان ، ادویه ها یا سایر مواد گیاهی در آب گرم تهیه می شوند. اصطلاح "چای گیاهی" اغلب در مقایسه با چای های واقعی (به عنوان مثال ، سیاه ، سبز ، سفید ، زرد ، اولانگ) که از برگ های درمان شده گیاه چای ، Camellia sinensis تهیه می شود ، استفاده می شود. برخلاف قهوه و چای های واقعی (که بدون کافئین نیز موجود هستند) ، بیشتر تایسانها به طور طبیعی حاوی کافئین نیستند.
چربی های خون لیپیدهایی در خون هستند که آزاد یا به مولکول های دیگر متصل می شوند. آنها بیشتر در یک کپسول پروتئین حمل می شوند و تراکم چربی ها و نوع پروتئین سرنوشت ذره و تأثیر آن بر متابولیسم را تعیین می کند. غلظت چربی خون به مصرف و دفع از روده و جذب و ترشح از سلول بستگی دارد. چربی خون وجود سطوح بالا یا غیرطبیعی لیپیدها و یا لیپوپروتئین ها در خون است و یک عامل اصلی خطر برای بیماری های قلبی عروقی است. برا جلوگیری از بروز این بیماری ها باید تا جایی که امکان دارد از خوردن چربی های اضافه در روز جلوگیری کنیم و به سمت موارد گیاهی گرایش پیدا کنیم.
دمنوش ها به راحتی میتوانند گزینه خوبی برای مبارزه با این بیماری ها و جلوگری از بروز چربی خون باشند. در پایین انواع دمنوش هایی که برای مبارزه با چربی خون مفید هستند را به شما معرفی می کنیم :
دمنوش زنجبیل
کارایی زنجبیل در بهبود سطوح کلسترول تقریبا برابر با داروی آتورواستاتین است.
دمنوش آویشن
به گفته محققان طب سنتی نوشیدن دمنوش آویشن نقش موثری در دفع رطوبت و بلغم از بدن و کاهش چربیخون داره.
دمنوش شوید
گیاه پرخاصیت تخم شوید رو درون آب جوش ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشونید.
دمنوش برگ کاسنی
کاسنی برای دفع سموم بدن، پاکسازی کبد و کاهش کلسترول خون موثره.
دمکرده زنیان و عناب
محققان طب سنتی توصیه میکنن افراد برای کاهش چربی خون از این دمنوش استفاده کنند.
دمنوش خارمریم
برای کاهش کلسترول خون، یک قاشق چایخوری دانههای خار مریم رو در یک لیوان آب جوش بریزید و اجازه بدید به مدت ۱۵ دقیقه دم بکشه، بعد از صافی رد کرده و میل کنید.