1- تزئینات روی کیک
بخش زیادی از مواد تشکیل دهنده فوندانت شکر است، مضرات آن هم ارز با مضرات قند و شکر خالص است. به همین سبب، مصرف آن باید در افرادی که بیماری های قندی، کبدی و رژیم های غذایی دارند کنترل شده باشد. بسیاری از افراد که رژیم های محدودیت یا منع مصرف در قند دارند، نمی توانند از کیک های فوندانت استفاده کنند.
2- جگر چرب
جگر حاوی مقدار بسیار زیادی کلسترول است. حداکثر مصرف توصیهشده کلسترول برای بزرگسالان در طول روز به ۳۰۰ میلیگرم میرسد، اما هر وعده مصرفی ۸۵ گرمی از این غذا تقریبا ۳۳۰ میلیگرم کلسترول دارد که فراتر از محدوده مجاز است. این را هم باید بدانید که میزان کلسترول در جگر بره از جگرهای دیگر بسیار بیشتر است و در هر وعده مصرفی حدودا به ۴۲۵ میلیگرم میرسد. بهعلاوه، هر وعده مصرفی ۸۵ گرمی از جگر مرغ نیز ۵۳۶ میلیگرم کلسترول دارد. پس اگر به کلسترول خون بالا مبتلا هستید، مطلقا نباید جگر مرغ بخورید.
3- روغن پالم
این روغن که از نظر تغذیه ای بسیار بحث برانگیز بوده است، بر اساس شوهد یکی از آسیب زا ترین مواد برای سلامتی قلب به شمار میرود.
4- برنج مانده
غذای مانده در سرسفرههای ایرانیان تا حدودی رایج است که به دلایل مختلفی ممکن است غذا باقی بماند. از دلایل اصلی آن میتوان به عادت خانم های ایرانی به زیاد پختن غذا اشاره کرد. از آنجایی که برنج از مواد غذایی اصلی ما ایرانیان به شمار میرود، بسیاری از موارد غذایی از جمله برنج هم برای وعده های دیگر نگه داری و مصرف میشود مصرف برنج پخته مانده اشتباه بزرگی است که ممکن است خطرات جبرانناپذیری ایجاد کند. به همین دلیل دانشمندان توصیه میکنند هرگز برنج پخته مانده را مصرف نکنید!
5- نمک
نمک به تنهایی یکی از پر مصرف ترین موارد بر سر سفره بسیاری از ما ایرانیان است. که مصرف بالای نمک خطراتی را برای سلامتی ما و بخصوص کسانی که در سنین بالایی هستند دارد. این درحالی است که ارتباط نزدیکی بین مقدار مصرف نمک و تعداد افراد مبتلا به سرطان معده وجود دارد. یکی از رایج ترین مضررات مصرف زیاد نمک شیوع سکته قلبی در افراد جامعه است.
6- ذرت بوداده در ماکروویو
طی سال های اخیر مطالعات زیادی در مورد مضررات پاپکورن مایکروویوی منشتر شده است که خطرات و مضررات این کار را به روشنی مشخص کرده است.
7- بادام تلخ
باید گفت که بادام تلخ حاوی یک ماده شیمیایی سمی به نام اسید هیدروسیانیک است میتواند باعث کاهش سرعت سیستم عصبی و همچنین مشکلات تنفسی و حتی مرگ شود.
8- خوراکی هایی با رنگ مصنوعی
رنگ های خوارکی که این روز ها ممکن است بسیار با آن رو به رو باشیم حالا چه در مراسمات و حتی خوراکی های کوچک و بزرگی که هر روز از فروشگاه ها میخریم. سالهاست که متخصصان خطر مصرف زیاد رنگ های خوراکی را به مردم هشدار داده اند و خواستار کاهش مصرف آن هستند.
9- سیب زمینی های سبز
این سیب زمینی ها علاوه بر طعم تلخی که دارند، از نظر سلامتی نیز بسیار مضر هستند و باید مراقب باشیم.