این روز ها که همه ما به در خانه ماندن توصیه میشویم، ممکن است که تصمیم به نگهداری طولانی تر مواد غذایی کنیم. در اینجا ما به معرفی روش هایی برای نگه داری طولانی تر مواد غذایی اساسی در هر خانه میپردازیم.
سیبزمینی رو تو فضایی تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید و جلوی نور خورشید نذارید چون باعث سبز و گاهی تلخ شدنش میشود.
پیاز را داخل یک فضای خشک مانند آشپزخونه داخل کاغذ، جعبه مقوایی و حتی یک سبد بذارید. و اصلا کنار سیبزمینی نگهداری نکنید؛ پیاز به خاطر داشتن گاز اتیلن میتونه باعث خراب شدن و پوسیدگی سیبزمینیها بشه.
خیار، بهترین دما برای نگهداری خیار بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتیگراد یعنی همون فضای اتاق و آشپزخانه هست. خیار رو جدا از میوههایی که گاز اتیلن زیادی تولید میکنن، نگهدارید.
فلفل دلمهای رو بدون شستشو تو کیسههای توری و در یخچال بذارید. فلفلها رو تو کشوی میوهها نذارید.
تخممرغ رو بعد از شکستن و مخلوط کردن، داخل فریزر (تا یکسال) نگهدارید. نگهداری زرده تخممرغ آبپز تو فریزر (تا۳ماه) امکانپذیره.
شیر رو قبل از گذشتن تاریخ انقضا،تو فریزر (تا ۶ ماه) میتونید نگهداری کنید. برای کاهش خطر رشد باکتریها،شیر منجمد رو تو یخچال ویا آب سرد یخزدایی کنید