کمبود قطعات PS5 و Xbox Series بایدن را هم وارد عمل کرد

در سال گذشته شرایط دنیا از هر نظر کاملا نابه‌سامان بوده. این موضوع در موجودی نیمه‌رسانا‌ها که مواد موردنیاز برای ساخت قطعات اصلی کنسول‌ها هستند نیز قابل رویت است. کار به جایی رسیده که رییس جمهور فعلی کشور آمریکا، یعنی جو بایدن مجبور شده در مورد این موضوع وارد عمل شود.

خبر را برای من بخوان

به گزارش موبوایران، در سال گذشته شرایط دنیا از هر نظر کاملا نابه‌سامان بوده. این موضوع در موجودی نیمه‌رسانا‌ها که مواد موردنیاز برای ساخت قطعات اصلی کنسول‌ها هستند نیز قابل رویت است. کار به جایی رسیده که رییس جمهور فعلی کشور آمریکا، یعنی جو بایدن مجبور شده در مورد این موضوع وارد عمل شود.

خاصیت رسانایی فیزیکی موادی مانند سیلیکون، ژرمانیم و گالیم چیزی میان فلزات رسانا و نافلز‌های عایق است؛ به همین دلیل به این مواد نیمه‌رسانا گفته می‌شود. نیمه‌رسانا‌ها مواد اصلی تشکیل‌دهنده‌ی چیپ‌های سخت‌افزاری هستند و نقش کلیدی در ساخت سخت‌افزارهای الکترونیکی ایفا می‌کنند.

متاسفانه مدتی است که موجودی نیمه‌رساناها به شکل مشکل‌سازی کاهش یافته و این موضوع باعث شده صنایع الکترونیکی به شکل جدی به دردسر بی‌افتند. به دلیل همین کمبود است که در ماه‌های گذشته موجودی کنسول‌های پلی‌استیشن ۵ و ایکس‌باکس سری ایکس و اس شدیدا پایین بوده. کمبود نیمه‌رساناها تا حدی جدی شده که حتی صنایع ظاهرا بی‌ربط مانند اتومبیل‌سازی نیز درگیر مشکلات مختلفی شده‌اند.

به دلیل این کمبود جدی، رییس جمهور کشور آمریکا تصمیم گرفته تا در مورد این مشکل کاری کند. قرار بر این شده که جو بایدن دستوری برای بررسی دقیق صد روزه‌ی خط تولید مواد نیمه‌رسانا را امضا کند. در این بررسی قرار است مشکلات کار پیدا شوند تا مشخص شود که در چه بخش‌هایی این مواد هدر می‌روند. همچنین تصمیم بر این شده که در قسمت‌هایی که قابل‌بهبود هستند، استراتژی‌های جدیدی برای بهینه‌سازی خط تولید نیمه‌رساناها طراحی شود.

علاوه بر این بررسی‌ها، قرار است اطلاعاتی از شرکت‌های بزرگی مانند AMD، سونی، اپل و کوالکام جمع‌آوری شود تا سطح کمبودها به شکل دقیق ثبت شوند. از طریق این داده‌ها می‌توان تا حدی به تاثیرات منفی کوتاه و بلندمدت کمبود نیمه‌رسانا‌ها پی برد.

مشکل کمبود نیمه‌رساناها به شکل جدی دنیا را تحت تاثیر قرار داده. از سمتی این کمبود باعث شده تا موجودی کنسول‌ها کم شود و قیمت آن‌ها بالا برود. از سمت دیگر چرخ‌دنده‌های اقتصاد دنیا به دلیل این کمبود قفل کرده‌اند و صنایع مختلف تحت فشار قرار گرفته‌اند.