هیچگاه پیش از جوشاندن بادمجان آن را پوست نکنید!
منبع: eatingisimportant
بادمجان از دسته صیفیجات پرطرفداری است که بسیار در آشپزی کاربرد دارد.مصرف قسمتهای سبزرنگ بادمجان باعث رشد تومورهای سرطانی در بدن میشود. بادمجان فواید بسیاری دارد و بهتر است قبل پوست کندن حتما ۵ دقیقه آن را در آب بجوشانید، تا مواد سمی زیر پوستش خارج شود.
بادمجان از دسته صیفیجات پرطرفداری است که بسیار در آشپزی کاربرد دارد.مصرف قسمتهای سبزرنگ بادمجان باعث رشد تومورهای سرطانی در بدن میشود. بادمجان فواید بسیاری دارد و بهتر است قبل پوست کندن حتما ۵ دقیقه آن را در آب بجوشانید، تا مواد سمی زیر پوستش خارج شود.
BOX:491551726