به این 4 دلیلی که نمی دانستید باید بیشتر تربچه بخورید
تربچه یکی از مقوی ترین اعضای سبزی خوردن اس. تربچه گیاهی قرمز رنگ و کوچک و از دسته گیاهان ریشه ای و غده ای است که معمولا آن را به همراه سبزی خوردن مشاهده کرده اید و حتی با وجود فواید بسیاری که برای سلامتی دارد و طعم خوش آن بازهم کمتر کسی به آن توجه می کند به این 4 دلیل شما را مجاب می کنیم که خوردن تربچه را هرگز فراموش نکنید.
به این 4 دلیلی که نمی دانستید باید بیشتر تربچه بخورید
تربچه یکی از مقوی ترین اعضای سبزی خوردن اس. تربچه گیاهی قرمز رنگ و کوچک و از دسته گیاهان ریشه ای و غده ای است که معمولا آن را به همراه سبزی خوردن مشاهده کرده اید و حتی با وجود فواید بسیاری که برای سلامتی دارد و طعم خوش آن بازهم کمتر کسی به آن توجه می کند به این 4 دلیل شما را مجاب می کنیم که خوردن تربچه را هرگز فراموش نکنید.
تربچه یک ماده غذایی فوق العاده است و حاوی مقادیر زیادی ویتامین C، ویتامین های گروه B، آهن، ویتامین K، منیزیم و روی است. این مواد مغذی در طیف وسیعی ازفرایند های اساسی فیزیولوژیکی از ایجاد گلبول های قرمز خون تا کمک به هضم غذا ذخیل هستند.
پوست تربچه حاوی آنتوسیانین یارنگدانه های گیاهی است که مسئول رنگ یاقوتی تربچه هستند. این مواد که در گیاهانی مانند توت و ذرت بنفش نیز یافت می شوند دارای خواص آنتی اکسیدانی هستند.
تربچه ایمنی بدن را بهبود می بخشد
ویتامین C و ویتامین های گروه B موجود در تربچه با تقویت گلبول های سفید خون به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می کنند تربچه همچنین توانایی گلبول های سفید خون شما را برای انجام وظایف خود تقویت می کند.
ریسک سرطان را کاهش می دهد
ویتامین C موجود در تربچه همچنین می تواند در پیشگیری از سرطان نقش داشته باشد. این ویتامین یک آنتی اکسیدان است و در هنگام مبارزه با رادیکال های آزاد بدن مانند سرباز عمل می کند.
تربچه به هضم سالم کمک می کند
سبزیجات از بهترین منابع فیبرهستند که سهم به سزایی در حرکت دادن غذاها در دستگاه گوارش شما دارند.
خطردیابت را کاهش می دهد
طبق بررسی سال 2018 فیبر موجود در تربچه همچنین می تواند سرعت جذب گلوکز را کاهش بدهد بنابراین می تواند از افزایش میزان قند خون جلوگیری کند اما برای اثبات این موضوع تحقیقات بیشتری باید انجام شود.