سبزیجات یکی از پر خاصیت ترین مواد غذایی روی زمین می باشد. سبزیجات سرشار از فیبر بوده و مواد مغذی بسیاری را درون خود جای داده اند. در اینجا ما قصد داریم خواص سبزی ضد میکروب را به شما معرفی کنیم.
تره یکی از سبزیجات بسیار مفید می باشد که معمولا در کنار غذا خورده می شود. این سبزی دارای خواص فوق العاده ای می باشد که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد.
تره دو نوع است، یکی نوع کوتاه و نازک در تابستان می روید و نوع دیگری تره فرنگی است که در زمستان می روید که هر دو نیز سرشار از مواد مغذی بسیاری ههستند.
1. تره به سبب ساختار گوگردی که دارد، دارای خواص ضد میکروبی است.
2. تره حاوی ویتامین C، ویتامین های گروه B و عناصر معدنی است.
3. تره ضد عفونی کننده روده ها و ادرارآور است و برای معالجه روماتیسم و بیماری های کبدی مفید است.
4. اگر تره با غذا خورده شود به هضم غذا کمک می کند و مانع ترش شدن غذا در معده می شود.
البته باید توجه داشته باشید که در مصرف تره نباید زیاده روی کرد چرا که می تواند باعث ایجاد سردرد شود. اگر بیماری های زمینه ای مانند میگرن دارید نیز باید در مصرف این سبزی حداکثر احتیاط را به عمل آورید.