با این کار ساده، آبلیمو را تازه تر از همیشه نگه دارید !
آبلیمو یک ماده غذایی است هر روزه و مکرر در همه خانه ها بنابر غذایی که داریم مورد استفاده قرار میگیرد برای همین لازم است برای جلوگیری از خراب شدن سریع آن یک سری اقدامات انجام داد
با این کار ساده، آبلیمو را تازه تر از همیشه نگه دارید !
شاید شما هم در خانه با کپک زدن و فاسد شدن آبلیمو رو به رو شده باشید، در مواردی این کپک را میتوان سریعا تشخیص داد و مانع خراب شدن آن شد.اما خب باز هم خطرات خاص خود را دارد و ممکن است نا آگاهی در تشخیص درست آن به سلامتی ما ضربه بزند. به همین منظور لازم است که در وهله اول نسبت به تفاوت آبمیوه های سالم و کپک زده آگاهی و اطلاعات داشته باشید.
اما برای کسانی که در این مورد اطلاعات کافی ندارند باید گفت قبل از اینکه آبلیمو شما کپک بزند یا خراب شود لازم است اقدامات زیر را انجام دهید تا نسبت به نگه داشتن و جلوگیری از فاسد شدن آن اقدام کنید.
برای پیشگیری از کپک زدن و خراب شدن آبلیمو، آبغوره و رب تازهای که در خانه تهیه میکنید، میتوانید از روغن استفاده کنید. پس از این که آبلیمو آماده شده و آن را درون ظرفهای شیشهای قرار دادید، باید روی آبلیمو یک قاشق روغن بریزید و شیشه را حرکت دهید تا روغن به تمام قسمتهای روی ماده برسد. با این روش میتوانید مانع از رسیدن هوای آزاد به آبلیمو شده و جلوی کپک زدن آن را بگیرید.
جوشاندن شیشههای حاوی آبلیمو :
آبلیمو را درون شیشه ریخته و درب آن را خوب ببندید.
سپس قابلمه را تا نیمه پر از آب کرده و اجازه بدهید تا آب به نقطه جوش برسد. در این مرحله شیشههای حاوی آبلیمو را درون آب قرار دهید. باید حدود ۱۰ دقیقه یا ۱۵ دقیقه شیشهها را در آب در حال جوشیدن نگه دارید. سپس آبلیمو به حالت استریل در می آید و میتوانید تا مدت زمان نسبتاً طولانی از آن نگهداری کنید.