سایت خبری طلا

سیرابی منبع چربی یا یک خوراکی مقوی؟

منبع: سایت طلا


سیرابی نوعی خوراکی است که از امعاء و احشای شکم حیوانات مختلف که در مزرعه نگهداری می شوند مثل گاو و گوسفند تهی می شود و با اسامی سیراب شیردان و سیرابی شناخته می شود. به طور کلی سیرابی یکی از پرطرفدارترین غذا ها در بین ایرانیان بعد از کله پاچه است.


سیرابی منبع چربی یا یک خوراکی مقوی؟

سیرابی نوعی خوراکی است که از امعاء و احشای شکم حیوانات مختلف که در مزرعه نگهداری می شوند مثل گاو و گوسفند تهی می شود و با اسامی سیراب شیردان و سیرابی شناخته می شود. به طور کلی سیرابی یکی از پرطرفدارترین غذا ها در بین ایرانیان بعد از کله پاچه است.

ارزش غذایی یک وعده سیرابی ( 140گرم) معادل 131 کالری انرژی، 17 گرم پروتئین، 5 گرم چربی، 25 درصد از نیاز روزانه سلنیم و ویتامین B 12 و 15 درصد از نیاز روزانه روی.

سیرابی یک منبع عالی از پروتئین و حاوی مقدار چشمگیری از ویتامین B12، سلنیوم و روی است و مواد مغذی که در رژیم های غذایی بسیاری از افراد وجود ندارد. سلنیوم یک ماده معدنی است که به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی در بدن شما عمل می کند. همچنین برای تولید DNA سلامت تیروئید و متابولیسم مورد نیاز است.

ویتامین B12 برای تولید گلبول های قرمز خون انتقال عصب و تولید انرژی ضروری است در حالی که روی برای تقسیم سلول، عملکرد ایمنی بدن و متابولیسم کربوهیدرات ها حیاتی است.علاوه بر این سیرابی منبع خوبی از مواد معدنی، کلسیم، فسفر، منیزیم و آهن است و یک منبع پروتئین کامل به شمار می رود و تمام 9 اسیدآمینه ضروری را دارد.

اما سیرابی کلسترول نسبتا بالایی دارد و در 140 گرم سیرابی حدود 220 میلی گرم کلسترول وجود دارد و افرادی که چربی خون دارند باید مراقب این موضوع باشند.