4 تکنیک عالی که به شما کمک میکند سریع به خواب بروید!
خواب خوب فوق العاده مهم است. به شما کمک می کند احساس خوبی داشته باشید و باعث می شود بدن و مغز شما به درستی کار کند.برخی افراد مشکلی برای خوابیدن ندارند. با این حال ، بسیاری دیگر این هستند که چگونه شبانه سریع به خواب بروند.
4 تکنیک عالی که به شما کمک میکند سریع به خواب بروید!
خواب کم می تواند بر بسیاری از قسمت های بدن و مغز شما تأثیرات منفی بگذارد ، از جمله یادگیری ، حافظه ، روحیه ، احساسات و عملکردهای مختلف بیولوژیکی.
در اینجا 4 روش ساده برای به خواب رفتن در سریع ترین زمان ممکن آورده شده است :
1. دما را پایین بیاورید
با خوابیدن دمای بدن تغییر می کند. بدن شما هنگام خوابیدن خنک می شود و هنگام برخاستن گرم می شود.
اگر اتاق شما بیش از حد گرم است ، ممکن است به سختی به خواب بروید. تنظیم بخاری را روی دمای خنک بین 60-67 درجه فارنهایت (15.6–19.4 درجه سانتیگراد) می تواند کمک کند.حمام یا دوش آب گرم نیز می تواند به سرعت تغییرات دمای بدن کمک کند. با خنک شدن بدن ، این می تواند سیگنالی برای خواب به مغز شما ارسال کند.
2. از روش تنفس 4-7-8 استفاده کنید
روش "4-7-8" که دکتر اندرو ویل ایجاد کرد یک روش تنفس ساده اما قدرتمند است که باعث آرامش می شود. همچنین ممکن است به شما کمک کند قبل از خواب به حس راحتی خوبی برسید. این روش مبتنی بر تکنیک های کنترل نفس است که از یوگا آموخته شده و از الگوی تنفسی تشکیل شده است که باعث آرامش سیستم عصبی می شود. هر زمان احساس اضطراب یا استرس کردید می توان آن را تمرین کرد.
3. برنامه خواب صحیحی را برای خود تنظیم کنید
بسیاری از افراد دریافتند که تنظیم برنامه خواب به آنها کمک می کند تا راحتتر به خواب روند. بدن شما سیستم نظارتی خاص خود را دارد که ریتم شبانه روزی نامیده می شود. این ساعت داخلی به بدن شما اشاره می کند تا در طول روز هوشیار باشد اما شب ها خواب آلوده باشد.
بیدار شدن و خوابیدن در یک ساعت معین می تواند به ساعت داخلی بدن شما کمک کند تا یک برنامه منظم داشته باشد. هنگامی که بدن شما با این برنامه سازگار شود ، خوابیدن و بیدار شدن در هر روز در یک زمان مشخص راحت تر خواهد بود. همچنین مهم است که هر شب 7 تا 9 ساعت بخوابید. نشان داده شده است که این مدت زمان خواب بهینه برای بزرگسالان است.
4- هم نور روز و هم تاریکی را تجربه کنید
نور می تواند بر ساعت داخلی بدن شما تأثیر بگذارد ، که خواب و بیداری را تنظیم می کند.
قرار گرفتن در معرض نور نامنظم می تواند منجر به اختلال در ریتم شبانه روزی شود ، خوابیدن و بیدار ماندن را دشوارتر می کند. در طول روز ، قرار گرفتن بدن در معرض نور شدید به او می گوید که هوشیار باشد.
در شب ، تاریکی احساس خواب آلودگی را تقویت می کند. در حقیقت ، تحقیقات نشان می دهد که تاریکی تولید ملاتونین ، هورمون اساسی برای خواب را افزایش می دهد. در واقع ، بدن در طول روز ملاتونین بسیار کمی ترشح می کند. در طول روز بدن خود را در معرض نور خورشید یا نور مصنوعی قرار دهید. در صورت امکان از پرده های خاموشی استفاده کنید تا شب اتاق شما تاریک شود