افراد دیابتی یکی از حساس ترین گروه ها از نظر پزشکی به شمار می روند و باید به دقت مواد غذایی مصرفی خود را انتخاب کنند. یک رژیم غذایی خوب می تواند به آنها در بهبود بیماری شان کمک کند.
ما در اینجا قصد داریم به شما بگوییم که چه صبحانه ای برای افراد دیابتی مناسب می باشد. با خوردن این مواد غذایی نه تنها بیماری شما عود نمی کند بلکه سریع تر درمان نیز خواهید شد.
1. اگر نان سبوس دار و به به ویژه دارای درصدی از آرد جو دوسر بتوانید تهیه کنید بهتر از نان های دیگر است.
2. توجه کنید که برخی نانواها از جو به جای جو دوسر یا یولاف استفاده می کنند که اثر بخسی جو دوسر یا یولاف را ندارد.
3. اگر از شنبلیله در خمیر و یا به عنوان تخمه نان استفاده کنند باز بهتر می شود. زیاد آن مزه تلخ ایجاد می کند.
4. از پنیر کم چرب و کم با گردو استفاده شود.
5. برای افراد دیابتی بیش از دوعدد تخم مرغ در هفته تجویز نمی شود. می توانید گاهی استفاده کنید.
6. از بادام و شیر بادام استفاده کنند.
7. از لوبیا پخته به مقدار کم و عدسی پخته به مقدار کم استفاده کنند.
8. سبزیجات پخته و خام مثل کدو و سبزیجات برگی استفاده کنتد.
9. کره، مربا و حلوا ارده و موادغذایی مشابه که قند و چربی زیاد دارد استفاده نکنند.
10. از نان سفید و کیک استفاده نکنند.