در دنیای آشپزی هرکسی برای خودش روش های خاصی دارد کا با به کار گرفتن آنها میتواند غذا های خوبی درست کند و از آن ها لذت ببرد. اما باید گفت یک سری از ترفند های آشپزی هستند که فقط خاص سرآشپز های حرفه ای است و هرکسی نمیداند که این ترفند های خاص سرآشپز ها چه هستند. این ترفند ها مخصوص سرآشپز های رستوران هاست که باعث میشوند که غذاهایی درست کنند که همه را به تعجب وا بدارند.
10 ترفند مخفی در آشپزی که فقط سرآشپزهای حرفه ای میدانند !
1- اگر در حال سرخ کردن همبرگر هستید، یک گودی در وسط آن ایجاد کنید. با این کار مدت زمان طبخ غذا را کاهش خواهید داد.
2- برای بریدن بیعیب و نقص یک تکه کیک، چاقو را زیر آب داغ نگه دارید. با این کار به راحتی میتوانید کیک را ببرید بدون اینکه شکل و ظاهر زیبای آن از بین برود.
3- اندازه هر وعده غذایتان را با مشت خود اندازه بگیرید. این کار باعث میشود که همیشه یک معیار ثابت داشته باشید.
4- برای پیشگیری از سر خوردن چاقو، چند کش پلاستیکی دوردسته بپیچید و مانع از ایجاد مشکل میشود.
5- هر چه پوست لیمو ترش نازکتر، ترشتر این نکته را باید زمانی که در حال خرید هستید رعایت کنید.
6- برای بررسی تازگی تخم مرغ، به حلقه سفیده که اطراف زرده است توجه کنید.
7- وقتی یک برش از کیک برمیداریم، میتوانیم با اتصال دو تکه نان تست توسط خلال دندان به لبههای کیک از بیات یا خشک شدن آن جلوگیری کنیم. مطابق عکسی که قرار گرفته است.
8- بهتر است سبزیجات تازه را در تکهای فویل بپیچیم تاطولانیتر آنها رانگه داریم و مانع از خراب شدن سریع آنها شویم.
9- برای گرم کردن مجدد پیتزایی که قبلا پخته شده، قبل از قرار دادن آن در فر، کمی آب روی غذایتان اسپری کنید.
10- استیک را در امتداد رگه برش بزنید. با این کار از پاره و تکه شدن آن پیشگیری میکنید و شکل زیبایی به خود میگیرند.