با این کار به راحتی عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهید !
اگر شما هم هنگام خریدن و یا خوردن عسل میواهید تقلبی بودن و یا طبیعی بودن آن را تشخیص دهید، ما اینجا راهکاری را به شما پیشنهار میکنیم که میتوانید به راحتی عسل طبیعی را از غیر طبیعی تشخیص دهید.
با این کار به راحتی عسل طبیعی را از تقلبی تشخیص دهید !
همه ما وقتی قصد خرید عسل داریم شاید بخاطر این مسئله که آیا عسلی که میگیریم طبیعی است یا تقلبی ، در اولین حالت باید گفت عسل های تقلبی بیشتر با شکر پر شده اند و طعم خوبی ندارند. از نظر بافت با عسل طبیعی نیز بسیار متفاوت است. اما خب باید گفت که تنها این معیار ساده نمیتواند کمک کند تا عسل طبیعی را از عسل تقلبی تشخیص داد.
در اینجا ما یکی سری معیاری های عملی را برای شما آماده کرده ایم که کمک میکند هرچه راحت تر بتوانید نسبت به تشخیص عسل طبیعی از تقلبی اقدام کنید و جدا از هزینه ای که میکنید، بتوانید سلامت خود را نیز در خطر قرار ندهید.
عسل را داخل یک لیوان آب سرد بریزید. اگر قطرههای عسل حل نشدند و ته لیوان تهنشین شدند، عسل طبیعی است، اما اگر عسل در آب حل و ذرات آن بهصورت رشتههایی در آب ناپدید شدند، احتمال اینکه آن عسل تقلبی باشد بیشتر است.
عسلی که طبیعی نباشد مثل «آبنبات» در دهان جمع میشود و طعم شکر آن غالب است.
عسل را از داخل ظرفی به درون ظرف دیگری بریزید، اگر داخل ظرف پر از حباب شد نشانه طبیعی بودن عسل است.
اگر عسل بعد از مدتی شکرک زد حتما طبیعی و سالم است (برخلاف تصور عامه مردم) این خاصیت فقط در عسلهای طبیعی دیده میشود چرا که فقط «دیاستاز» قادر است ذرات عسل را متبلور کند و باعث شکرکزدن آن شود
ابنسینا میگوید: «عسل بسیار خوب آن است که کاملاً شیرین و خوشبو بوده و رنگش متمایل به سرخی باشد»