چای بابونه دشمن خستگی های روزانه !
مدت هاست که چای بابونه ، به عنوان یک داروی سنتی ، برای طیف گسترده ای از مسائل بهداشتی استفاده می شود. امروزه محققان به طور فزاینده ای در حال بررسی اثربخشی آن در مدیریت بیماری ها ، از جمله سرطان و دیابت هستند.
چای بابونه دشمن خستگی های روزانه !
تاکنون تحقیق در مورد قدرت چای بابونه نویدبخش بوده است. با این حال ، مطالعات با اثبات برخی از تحقیقات در مقایسه با داروهای جایگزین ، و برخی دیگر فقط به داروهای احتمالی اشاره دارد.
برای بیشتر افراد ، چای بابونه به عنوان مکمل سایر درمان ها بی خطر است ، اما در صورت ابتلا به بیماری های جدی ، نباید جایگزین درمان های اصلی پزشکی شود.
حقایقی درباره چای بابونه:
از گل های خشک بابونه برای تهیه چای بابونه استفاده می شود.
محققان به فواید مصرف چای بابونه علاقه مند هستند.
مانند هر داروی گیاهی دیگر ، برای همه افراد بی خطر نیست.
هرچه چای قوی تر باشد ، احتمال ارائه فواید سلامتی نیز بیشتر است.
چای بابونه چیست؟
چای بابونه یک داروی سنتی است که از گلهای خشک بابونه تهیه می شود.
قدرت انواع چای های بابونه متفاوت است ، بعضی از آنها حاوی گل بابونه به مراتب بیشتر از بقیه هستند. چای های پرقدرت نیز به احتمال زیاد در افرادی که به آنها آسیب پذیر هستند ، عوارض جانبی ایجاد می کنند. در نتیجه ، بی خطرترین شروع با دوز کم و رسیدن به دوزهای بالاتر به آرامی است.
بابونه حاوی مواد شیمیایی به نام فلاونوئیدها است. این فلاونوئیدها نوعی ماده مغذی است که در بسیاری از گیاهان وجود دارد و نقش مهمی در اثرات دارویی بابونه دارند.
محققان هنوز مطمئن نیستند که سایر مواد شیمیایی به طور خاص در بابونه وجود دارد و از مزایای آن است.
فواید چای بابونه
مزایای بالقوه چای بابونه ، که بیشترین شواهد در مورد آن وجود دارد ، شامل موارد زیر است:
1. کاهش درد قاعدگی
چندین مطالعه چای بابونه را با کاهش شدت قاعدگی مرتبط دانسته است. به عنوان مثال مطالعه ای در سال 2010 نشان داد که مصرف چای بابونه به مدت یک ماه می تواند درد گرفتگی قاعدگی را کاهش دهد. زنان در این مطالعه همچنین اضطراب و پریشانی کمتری را در رابطه با درد پریود گزارش کردند.
2. معالجه دیابت و کاهش قند خون
باز هم ، برخی مطالعات نشان داده است که چای بابونه می تواند قند خون را در افراد دیابتی کاهش دهد. تحقیقات نشان نمی دهد که بابونه جایگزین مناسبی برای داروهای دیابت است ، اما ممکن است یک مکمل مفید برای درمان های موجود باشد.
به همین ترتیب ، یک مطالعه در سال 2008 بر روی موش ها نشان داد که مصرف مداوم چای بابونه ممکن است از افزایش قند خون جلوگیری کند. این اثر خطر طولانی مدت عوارض دیابت را کاهش می دهد ، پیشنهاد می کند که بابونه می تواند نتایج دیابت را بهبود بخشد.
3. کند شدن یا جلوگیری از پوکی استخوان
پوکی استخوان از دست دادن تدریجی تراکم استخوان است. این از دست دادن خطر شکستگی استخوان و حالت خمیده را افزایش می دهد. در حالی که هرکسی می تواند به پوکی استخوان مبتلا شود ، این شیوع بیشتر در زنان پس از یائسگی دیده می شود. این تمایل ممکن است به دلیل اثرات استروژن باشد.
مطالعه 2004 نشان داد که چای بابونه ممکن است اثرات ضد استروژنی داشته باشد. همچنین به ارتقا density تراکم استخوان کمک کرد ، اما نویسندگان این مطالعه هشدار می دهند که برای اثبات این فایده آشکار ، تحقیقات بیشتری لازم است.
4. کاهش التهاب
التهاب یک واکنش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با عفونت است. چای بابونه حاوی ترکیبات شیمیایی است که ممکن است التهاب را کاهش دهد. با این حال ، التهاب طولانی مدت با طیف گسترده ای از مشکلات سلامتی ، از جمله بواسیر ، درد دستگاه گوارش ، آرتروز ، اختلالات خود ایمنی و حتی افسردگی در ارتباط است.
5. درمان و پیشگیری از سرطان
برخی مطالعات نشان می دهد که چای بابونه ممکن است سلولهای سرطانی را هدف قرار دهد ، یا حتی در وهله اول از رشد آن سلول ها جلوگیری کند. با این حال ، تحقیقات تاکنون بی نتیجه است و دانشمندان می گویند برای اثبات ادعای ضد سرطان بابونه به کار بیشتری نیاز است. همچنین ، بیشتر تحقیقات به بررسی مدلهای بالینی در حیوانات و نه انسانها پرداخته اند.
یک مطالعه در سال 2012 قدرت مبارزه با سرطان چای گل همیشه بهار و بابونه را مقایسه کرد. هر دو قادر بودند تومورهای سرطانی را به طور انتخابی هدف قرار دهند ، اما اثرات چای گل همیشه بهار قوی تر بود.
6. کمک به خواب و آرامش
تصور می شود که چای بابونه به افراد کمک می کند تا آرام شوند و به خواب روند. با این وجود تعداد کمی آزمایش بالینی این مورد را آزمایش کرده است.
در یک بررسی از شواهد موجود ، نقل شده است که 10 نفر از 12 بیمار قلبی عروقی مدت کوتاهی پس از مصرف چای بابونه به خواب رفته اند. تعداد دیگری از مطالعات انجام شده در مورد مدلهای بالینی نیز حاکی از آن است که چای بابونه می تواند به افراد در آرامش کمک کند.
در مطالعه ای با استفاده از موش صحرایی ، عصاره بابونه به خوابیدن جوندگان مزاحم خواب کمک کرد. بسیاری از محققان معتقدند که چای بابونه ممکن است مانند بنزودیازپین عمل کند. بنزودیازپین ها داروهای تجویزی هستند که می توانند اضطراب را کاهش داده و باعث خواب شوند. برخی تحقیقات نشان می دهد که بابونه به گیرنده های بنزودیازپین متصل می شود.