سنگاپور نیروگاه خورشیدی شناور میسازد
اخیرا بسیاری برخی از کشورها مثل سنگاپور و ژاپن که مشکل کمبود خشکی دارند، تصمیم گرفتهاند برای کاهش اثرات گلخانهای و جلوگیری از ایجاد بحران تغییرات اقلیمی، مزرعههای تولید انرژی الکتریکی خود را بر روی دریا و به صورت شناور بسازند.
به گزارش موبوایران،دولت سنگاپور به دلیل فشارهای موجود برای کاهش تولید گازهای گلخانهای و مبارزه با تغییرات اقلیمی، باعث شده این دولت طرحی برای ایجاد مجموعههای پنلهای خورشیدی در سواحل شمالی این کشور اجرا کند. یکی از مزارع انرژی خورشیدی سنگاپور که به تازگی ساخته شده است و بین جزیره سنگاپور و مالزی قرار دارد، شامل 13000 پنل خورشیدی بر سطح آب است که میتواند بخش قابل توجهی از نیاز این کشور را تامین کند.
این مجموعه خورشیدی با تولید روزانه بیش از 5 مگاوات انرژی الکتریکی، میتواند به راحتی نیاز 1400 ساختمان مسکونی را تامین نماید.
معاون صنعتی رییس جمهور سنگاپور آقای تان، در مصاحبه با خبرگزاری AFP گزارش داده است که کشور سنگاپور که یک کشور جزیرهای محسوب میشود، راهحل عملی برای تامین برق خود از طریق پنلهای خورشیدی برنامهریزی کرده است. از آنجایی که کشور سنگاپور جزیرهای میباشد و محدودیتهایی برای تامین فضای خشکی دارد، یکی از بهترین راهحلها ایجاد مزرعههای خورشیدی بر سطح آبهای اطراف است.
به گفته آقای تان این کشور بعد از اینکه بیشتر پشت بامهای خانههای خود و سطوح خشکی (که بسیار کمیاب است) را با پنلهای خورشیدی پر کرده است، از پتانسیل فناورانه خود برای ایجاد نیروگاه بر روی آب استفاده کرده است.
سنگاپور به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان کربن دی اکسید در آسیا، تقریبا در زیر سوراخ لایه اوزون قرار گرفته و این سوراخ مشکلات جدیدی را برای مردم سنگاپور به وجود آورده است. بنابراین دولت سنگاپور که توافق نامه زیست محیطی پاریس را نیز امضا نموده است، سعی دارد هرچه بیشتر تولید گازهای گلخانهای را کاهش دهد تا از ایجاد مشکلات اقلیمی بیشتر جلوگیری کند.
طبق توافقنامه پاریس کشورها ملزماند تا سال 2030 مقدار قابل توجهی از تولید کربن دی اکسید خود را کاهش دهند. استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر که از سوختهای فسیلی استفاده نمیکنند یکی از راهحلهای موجود برای کاهش تولید کربن دی اکسید است.