به گزارش موبوایران، در این مطلب قصد داریم برخی از بهترین گوشیهای پرچمدار سال ۲۰۲۰ را معرفی کنیم که اگر بودجهی کافی دارید میتوانید همین الان بخرید.
در سال ۲۰۲۰ تعداد زیادی گوشی پرچمدار فوقالعاده راهی بازار شد که ویژگیهای جذاب و گاه عجیبی را برای کاربران به ارمغان میآورند. با توجه به اینکه در چند سال اخیر گوشیهای میانرده پیشرفت بسیار زیادی کردهاند و تقریبا تمام نیازهای یک کاربر عادی را برطرف میکنند، بسیاری از شرکتها در گوشیهای پرچمدار خود ویژگیهای فوقالعاده شگفتانگیز و جدیدی را به کار میگیرند که ممکن است به نظر برخی حتی زیادهروی باشد. اما قطعا این ویژگیها برای عاشقان تکنولوژی که دوست دارند همیشه بهترینها را تجربه کنند ارزش قیمتهای بسیار بالای این گوشیها را دارد.
برای انتخاب گوشیهای این فهرست، بازار ایران را مدنظر قرار دادهایم. به همین خاطر فقط گوشیهایی را که در بازار ایران حضور جدی دارند در این فهرست خواهید دید. همچنین فراموش نکنید که کاملا طبیعی است در چنین فهرستهایی تا حدی سلیقهی شخصی تاثیر داشته باشد. پس اگر گوشی پرچمدار محبوب شما در این فهرست نیست بر ما خرده نگیرید. به جای آن میتوانید گوشی محبوب خود را بین پرچمداران سال ۲۰۲۰ انتخاب کنید و در بخش نظرات با ما و دیگر خوانندگان دیجیکالا مگ به اشتراک بگذارید.
نکتهی آخر هم اینکه این فهرست بر اساس هیچ گونه رتبهبندی تنظیم نشده است. برای اینکه پروندهی اپل را ببندیم ابتدا به خانوادهی آیفون ۱۲ میپردازیم و سپس به سراغ بهترین گوشیهای پرچمدار اندرویدی ۲۰۲۰ میرویم.
آیفون ۱۲ / آیفون ۱۲ پرو و پرو مکس / آیفون ۱۲ مینی
مشخصات فنی
نمایشگر: ۵٫۴ اینچ (۱۲ مینی) –۱ اینچ (آیفون ۱۲ و ۱۲ پرو) – ۶٫۷ اینچ (۱۲ پرو مکس)
تراشه: A14
حافظه رم: ۴ گیگابایت (۱۲ و ۱۲ مینی) – ۶ گیگابایت (۱۲ پرو و پرو مکس)
حافظه داخلی: ۶۴،۱۲۸،۲۵۶ گیگابایت (۱۲ و ۱۲ مینی) – ۱۲۸،۲۵۶،۵۱۲ گیگابایت (۱۲ پرو و پرو مکس)
دوربینهای اصلی: ۱۲ مگاپیکسل واید و ۱۲ مگاپیکسل اولترا واید (آیفون ۱۲ و ۱۲ مینی) – ۱۲ مگاپیکسل واید، ۱۲ مگاپیکسل تلهفوتو و ۱۲ مگاپیکسل اولترا واید (۱۲ پرو و پرو مکس)
دوربین سلفی: ۱۲ مگاپیکسل
باتری: ۲۲۲۷ میلیآمپر ساعت (آیفون ۱۲ مینی) – ۲۸۱۵ میلیآمپر ساعت (آیفون ۱۲ و ۱۲ پرو) – ۳۶۸۷ میلیآمپر ساعت (آیفون ۱۲ پرو مکس)
در تمام لیستهای بهترین گوشیهای پرچمدار سال ۲۰۲۰ میتوان نام مدلهای آیفون ۱۲ را مشاهده کرد و به همین خاطر تصمیم گرفتیم تمام مدلهای این خانواده را در این فهرست قرار دهیم. ابتدا باید به مهمترین ویژگی مشترک بین آنها یعنی وجود تراشهی قدرتمند A14 بپردازیم. این تراشه حرف زیادی برای گفتن دارد و به همراه پشتیبانی چند ساله از نسخههای جدید iOS، میتواند عملکرد فوقالعادهای را برای کاربران خانوادهی آیفون ۱۲ به ارمغان بیاورد.
امسال تمام گوشیهای سری آیفون ۱۲ از نمایشگر اولد باکیفیت بهره میبرند و مهمترین تفاوتهای نمایشگر این مدلها به رزولوشن و اندازه برمیگردد. آیفون ۱۲ مینی بدون شک جذابترین گوشی جمعوجور بازار محسوب میشود که با وجود اندازهی کوچکی که دارد، یک پرچمدار تمامعیار به حساب میآید. این گوشی و آیفون ۱۲ هر دو مبتنی بر دوربین دوگانه هستند که این دو دوربین در شرایط مختلف میتوانند عکسهای جذابی را ثبت کنند.
از طرف دیگر، گوشیهای آیفون ۱۲ پرو و ۱۲ پرو مکس از دوربین سهگانه بهره میبرند که البتهی دوربین اصلی پرو مکس مبتنی بر سنسور بزرگتری است و به همین خاطر در عکاسی و فیلمبرداری حرف بیشتری برای گفتن دارد و دوربین تلهفوتو آیفون ۱۲ پرو مکس هم نسبتا بهتر از دوربین تلهفوتو آیفون ۱۲ پرو است.
اپل بعد از چندین سال استفاده از لبههای خمیده، برای این گوشیها بار دیگر بدنهی مبتنی بر لبههای تخت استفاده کرده که با استقبال زیاد کاربران روبهرو شده است. روی هم رفته کاربرانی که میخواهند تا چند سال جدیدترین بهروزرسانی سیستمعامل را دریافت کنند و از تراشه و دوربینهای باکیفیت بهره ببرند، احتمالا مدلهای مختلف آیفون ۱۲ میتوانند نظرشان را جلب کنند.
نقاط قوت
نمایشگر اولد عالی
پردازندهی بسیار پرقدرت
دوربینهای باکیفیت
طراحی جدید
نقاط ضعف
فقدان شارژر و هدفون در بستهبندی
نمایشگر ۶۰ هرتز
سامسونگ گلکسی S20 / S20 Plus / S20 Ultra
مشخصات فنی
نمایشگر: ۶٫۲ اینچ (اس ۲۰) –۷ اینچ (اس ۲۰ پلاس) – ۶٫۹ اینچ (اس ۲۰ اولترا)
تراشه: اگزینوس ۹۹۰
حافظه رم: ۸ گیگابایت (اس ۲۰ و اس ۲۰ پلاس) – ۱۲ و ۱۶ گیگابایت (اس ۲۰ اولترا)
حافظه داخلی: ۱۲۸ گیگابایت (اس ۲۰ و اس ۲۰ پلاس) – ۱۲۸،۲۵۶،۵۱۲ گیگابایت (اس ۲۰ اولترا)
دوربینهای اصلی اس ۲۰ و اس ۲۰ پلاس: ۱۲ مگاپیکسل واید، ۶۴ مگاپیکسل تلهفوتو با زوم هیبریدی ۳ برابری، ۱۲ مگاپیکسل اولترا واید، سنسور تشخیص عمق ۰٫۳ مگاپیکسلی (فقط در اس ۲۰ پلاس)
دوربینهای اصلی گلکسی اس ۲۰ اولترا: ۱۰۸ مگاپیکسل واید، ۴۸ مگاپیکسل پریسکوپی با زوم هیبریدی ۱۰ برابری، ۱۲ مگاپیکسل اولترا واید، سنسور تشخیص عمق ۰٫۳ مگاپیکسلی
دوربین سلفی: ۱۰ مگاپیکسل (اس ۲۰ و اس ۲۰ پلاس) – ۴۰ مگاپیکسل (اس ۲۰ اولترا)
باتری: ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعت (اس ۲۰) – ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعت (اس ۲۰ پلاس) – ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت (اس ۲۰ اولترا)
گوشیهای سری گلکسی اس همواره در فهرست بهترینهای سال قرار میگیرند. پس عجیب نیست که خانواده گلکسی اس ۲۰ را در فهرست بهترین گوشیهای پرچمدار سال ۲۰۲۰ ببینید. روی هم رفته گلکسی اس ۲۰ و اس ۲۰ پلاس به غیر از اندازهی نمایشگر و ظرفیت باتری، تفاوت خاصی با یکدیگر ندارند. هر دو گوشی از دوربین سهگانهی باکیفیت بهره میبرند که میتواند نظر کاربران علاقهمند به عکاسی را جلب کنند. البته مدل پلاس دارای سنسور تشخیص عمق هم هست که ویژگی چندان مهمی محسوب نمیشود.
از طرف دیگر، گلکسی اس ۲۰ اولترا قیمت بسیار بالایی دارد و سامسونگ تلاش کرده بهترین ویژگیها را برای آن ارائه کند. به همین خاطر با نمایشگر غولپیکر ۶٫۹ اینچی، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی و دوربین پریسکوپی ۴۸ مگاپیکسلی با قابلیت زوم هیبریدی ۱۰ برابری مواجه هستیم. همچنین در بازار ایران هر سه گوشی با تراشهی اگزینوس ۹۹۰ عرضه شدهاند که با وجود برخی انتقادها، همچنان تراشهی قدرتمندی به حساب میآید.
از دیگر ویژگیهای حائز اهمیت میتوانیم به نمایشگر ۱۲۰ هرتز هر سه گوشی اشاره کنیم که مطابق انتظارات، نظر انواع و اقسام کاربران را جلب میکنند. در ضمن نباید باتریهای حجیم هر سه مدل این خانواده را از قلم بیندازیم که میتوانند انرژی لازم این گوشیها را برای ساعات زیادی تأمین کنند. روی هم رفته سامسونگ با ساخت این گوشیها توانسته بار دیگر پرچمداران تمام عیاری را راهی بازار کند.
نقاط قوت
دوربینهای باکیفیت
نمایشگر اولد ۱۲۰ هرتز جذاب
پردازندهی قدرتمند فوقالعاده
طراحی زیبا
نقاط ضعف
قیمت بالای مدل اولترا
عملکرد ضعیف حسگر اثر انگشت
کیفیت پایین زوم ۱۰۰ برابری مدل اولترا
گلکسی نوت ۲۰ اولترا
مشخصات فنی
نمایشگر: ۶٫۹ اینچ امولد با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۰۸۸ و رفرش ریت ۱۲۰ هرتز
تراشه: اگزینوس ۹۹۰
حافظه رم: ۱۲ گیگابایت
حافظه داخلی: ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت
دوربینهای اصلی: ۱۰۸ مگاپیکسل واید، ۱۲ مگاپیکسل پریسکوپی با زوم اپتیکال ۵ برابری، ۱۲ مگاپیکسل اولترا واید
دوربین سلفی: ۱۰ مگاپیکسل
باتری: ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعت
در بین بهترین گوشیهای پرچمدار ۲۰۲۰ گوشی گلکسی نوت ۲۰ اولترا جایگاه ویژهای دارد. این گوشی برای کاربرانی ساخته شده که بهترین بهترینها را میخواهند. اگرچه امسال سامسونگ از دو گوشی سری نوت ۲۰ رونمایی کرده، ولی مدل استاندارد این خانواده نتوانسته توجهات زیادی را جلب کند ولی در عوض نوت ۲۰ اولترا سروصدای زیادی به راه انداخته است.
در ابتدا باید به طراحی بسیار جذاب نوت ۲۰ اولترا اشاره کنیم که به لطف پنل پشتی شیشهای مات و طراحی زیبای ماژول دوربین به دست آمده است. همچنین نمایشگر ۶٫۹ اینچی امولد این گوشی یکی از بهترین و روشنترین نمایشگرهای موبایل محسوب میشود که رنگها را با دقت زیادی نمایش میدهد. در ضمن میزان تأخیر قلم S Pen نسبت به نسل قبلی تا حد زیادی کمتر شده و این یعنی استفاده از آن، تا حد زیادی مانند استفاده از قلم و کاغذ واقعی است. باتری غولپیکر ۴۵۰۰ میلیآمپر ساعتی این گوشی هم حتی برای کاربرانی که کارهای سنگینی را انجام میدهند، اصلا کم نمیآورد و روی هم رفته شاهد عمر باتری طولانی هستیم.
سامسونگ برای این گوشی تلاش کرده از دوربینهای بسیار بهتری نسبت به نسلهای قبلی گوشیهای نوت استفاده کند. سنسور ۱۰۸ مگاپیکسلی در موقعیتهای مختلف عکسهای جذابی را ثبت میکند که بهخصوص نباید کم بودن عمق میدان در عکسهای پرتره را از قلم بیندازیم که جذابیت آنها را دوچندان میکند. دوربین پریسکوپی با زوم اپتیکال ۵ برابری هم کیفیت بسیار خوبی را ارائه میدهد. در کل این گوشی هیچ ضعف مهمی ندارد و یک پرچمدار تمامعیار برای مشکلپسندان به حساب میآید.
نقاط قوت
نمایشگر امولد ۱۲۰ هرتز فوقالعاده
عمر باتری عالی
دوربینهای همهفنحریف
کارایی بیشتر قلم S Pen
نقاط ضعف
قیمت بالا
کم بودن سرعت شارژ نسبت به برخی رقبا
عملکرد ضعیف حسگر اثر انگشت
وانپلاس ۸ پرو
مشخصات فنی
نمایشگر: ۶٫۷۸ اینچ امولد با رزولوشن ۱۴۴۰ در ۳۱۶۸ و رفرش ریت ۱۲۰ هرتز
تراشه: اسنپدراگون ۸۶۵
حافظه رم: ۱۲ گیگابایت
حافظه داخلی: ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت
دوربینهای اصلی: ۴۸ مگاپیکسل واید، ۸ مگاپیکسل تلهفوتو با زوم اپتیکال ۳ برابری، ۴۸ مگاپیکسل اولترا واید، ۵ مگاپیکسل سنسور فیلتر رنگ
دوربین سلفی: ۱۶ مگاپیکسل
باتری: ۴۵۱۰ میلیآمپر ساعت
وانپلاس طی سالهای گذشته با عرضهی پرچمداران مقرونبهصرفه توجه گستردهای به خود جلب کرده است ولی وانپلاس ۸ پرو که گوشی بسیار جذابی محسوب میشود، دیگر یک پرچمدار مقرونبهصرفه نیست و قیمت بالایی دارد. این گوشی به لطف بهرهگیری از نمایشگر عالی، تراشهی قدرتمند، ۱۲ گیگابایت رم و دوربینهای باکیفیت، یک پرچمدار تمامعیار محسوب میشود و لیاقت حضور در فهرست بهترین گوشیهای پرچمدار سال ۲۰۲۰ را دارد.
یکی از مهمترین ضعفهای نسلهای قبلی گوشیهای وانپلاس، کیفیت دوربین آنها بود. دوربین اصلی این گوشی که ارتقای قابل توجهی نسبت به نسلهای قبلی داشته و دوربینهای اولترا واید و تلهفوتو هم کیفیت خوبی دارند. تنها ضعف ماژول دوربین، وجود سنسور فیلتر رنگ است که عملا کاربردی محسوب نمیشود. در این میان، نباید رابط کاربری سبک و عالی OxygenOS را از قلم بیندازیم که تجربهی نرمافزاری فوقالعادهای را به ارمغان میآورد. روی هم رفته وانپلاس ۸ پرو دارای تمام ویژگیهای یک پرچمدار همهفنحریف است و هیچ ضعف مهمی ندارد.
نقاط قوت
عمر باتری بالا و پشتیبانی از شارژ بیسیم پرسرعت
عملکرد فوقالعاده روان
پیشرفت دوربین
سیستم عامل OxygenOS
نقاط ضعف
کاربردی نبودن سنسور فیلتر رنگ
قیمت بالا نسبت به دیگر گوشیهای وانپلاس
شیائومی Mi 10 5G
مشخصات فنی
نمایشگر: ۶٫۶۷ اینچ امولد با رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۴۰ و رفرش ریت ۹۰ هرتز
تراشه: اسنپدراگون ۸۶۵
حافظه رم: ۸ و ۱۲ گیگابایت
حافظه داخلی: ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت
دوربینهای اصلی: ۱۰۸ مگاپیکسل واید، ۱۳ مگاپیکسل اولترا واید، ۲ مگاپیکسل ماکرو، ۲ مگاپیکسل تشخیص عمق
دوربین سلفی: ۲۰ مگاپیکسل
باتری: ۴۷۸۰ میلیآمپر ساعت
شیائومی در دو سال گذشته توجه بیشتری به گوشیهای پرچمدار نشان داده و میخواهد در این بخش از بازار موبایل هم به رقیب قدری تبدیل شود. شیائومی Mi 10 5G در بازار ایران از تمام گوشیهای موجود در فهرست بهترین گوشیهای پرچمدار سال ۲۰۲۰ ارزانتر است ولی یک پرچمدار مبتنی بر ویژگیهای جذاب محسوب میشود.
علاوه بر بهرهگیری از تراشهی قدرتمند و نمایشگر فوقالعاده، این گوشی عمر باتری بالایی را ارائه میدهد و دوربین اصلی آن هم در زمینهی فیلمبرداری و عکسبرداری حرف زیادی برای گفتن دارد. در ضمن نباید عملکرد عالی اسپیکر استریو این گوشی را از قلم بیندازیم.
لبته به دلیل همین تفاوت قیمت، سه دوربین تعبیه شده در کنار دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی کیفیت چندان خوبی ندارند و به نظر میرسد برای خالی نبودن عریضه تعبیه شدهاند. اما همان دوربین اصلی به لطف عملکرد عالی در شرایط نوری مختلف، میتواند نیازهای کاربران را به خوبی برطرف کند.
نقاط قوت
دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی عالی
اسپیکر استریوی فوقالعاده
عمر باتری بالا
نقاط ضعف
ضعیف بودن دوربینهای اولترا واید، ماکرو و تشخیص عمق
عدم مقاومت در برابر نفوذ آب