5 اشتباه در آشپزی که شما را به دام سرطان می اندازد
سرطان همواره به دلیل عوامل ارثی و ژنتیکی به سراغ شما نمی آید گاه به دلیل عادت های نامناسب روزانه شماو تغذیه غلط سرطان به سراغ شما می آید. برخی از افراد به نوع تغذهی خود بسیار اهمیت داده و به مراقبت های لازم را انجام می دهند اما تنها به دلیل عادت های رایج اشتباه به کام سرطان می روند.
5 اشتباه در آشپزی که شما را به دام سرطان می اندازد
سرطان همواره به دلیل عوامل ارثی و ژنتیکی به سراغ شما نمی آید گاه به دلیل عادت های نامناسب روزانه شماو تغذیه غلط سرطان به سراغ شما می آید. برخی از افراد به نوع تغذهی خود بسیار اهمیت داده و به مراقبت های لازم را انجام می دهند اما تنها به دلیل عادت های رایج اشتباه به کام سرطان می روند.
اضافه کردن نمک به روغن داغ
با اضافه کردن نمک به روغن داغ نقطه دود روغن کاهش پیدا میکند و این امر سبب آزاد شدن مواد سمی و سرطانزا میشود.
حرارت دادن عسل در آب جوش
باعث تولید ماده سمی به اسم هیدروکسی متیل فورفورال میشود. این ماده سمی برای زنبورها کُشنده و برای انسان سرطانزاست.
کباب کردن گوشت
کباب کردن گوشت روی آتش سرطانزاست. روغنی که از گوشت روی خاکستر میریزد، باعث ایجاد هیدروکربنهای آروماتیک میشود.
برای کباب کردن گوشت از دستگاههای الکتریکی مولد گاز استفاده کنیم نه زغال
استفاده از رب گوجهفرنگی کپکزده
اشتباهی که مرتکب میشویم :قسمت کپکزده را با قاشق جدا میکنیم و بقیه رب را مصرف میکنیم، غافل از اینکه سم قارچ در کل رب گوجه پخش شده
این سم بیشتر تحت عنوان آفلاتوکسینها شناخته میشود و استفاده از آن در طولانی مدت باعث سیروز کبدی میشود.
استفاده از ظروف پلاستیکی در ماکروویو
ظروف یکبار مصرف پلاستیکی در صورت تماس با مایعات و مواد غذایی در دمای بالای ۴۰ درجه سانتیگراد در ماکروویو، باعث آزاد شدن ماده شیمیایی و سرطانزایی به نام استایرن میشود.