6 ماده غذایی که سوزش معده شما را چندین برابر می کنند
سوزش معده، ریفلاکس معده و ترش کردن یکی از عمده ترین مشکلات گوارشی است که مصرف برخی از مواد غذایی می تواند به این مشکل دامن بزند. برخی از غذاها حالت اسیدی داشته و خوردن آن ها اسید معده را دو چندان می کند.
6 ماده غذایی که سوزش معده شما را چندین برابر می کنند
سوزش معده، ریفلاکس معده و ترش کردن یکی از عمده ترین مشکلات گوارشی است که مصرف برخی از مواد غذایی می تواند به این مشکل دامن بزند. برخی از غذاها حالت اسیدی داشته و خوردن آن ها اسید معده را دو چندان می کند.
غذاهای اسید ساز غذاهایی هستند که باعث افزایش اسیدیته در معده می شوند و غذاهای اسیدی الزاما منجر به توید اسید در معده نمی شوند.
6 ماده غذایی زیر باعث افزایش اسید معده شما می شوند در نتیجه اگر دچار ریفلاکس معده و ترش کردن و سوزش سر دل هستید از خوردن آن ها پرهیز کنید:
1. نوشیدنی های گازدار: این نوشیدنی ها مملو از اسید فسفریک هستند که سهم عمده ای در بار اسیدی وعده های غذایی دارند.
2. گوشت قرمز وسایر پروتئین های حیوانی: گوشت قرمز سرشار از پروتئین و فسفر است بنابراین باعث افزایش بار اسیدهای غذایی می شود.
3.حبوبات فرآوری شده:غلات تصفیه شده در غذاهایی مانند فست و فود و نان سفید مورد استفاده قرار می گیرد که غذاهایی سرشار از اسیدهای غذایی هستند.
4. پنیر و محصولات لبنی: پنیر و شیر و بستنی حاوی درصد بالایی از فسفر هستند و موجب افزایش اسیدهای غذایی می شوند.
5. مرکبات: مرکبات از جمله لیمو، گریپ فروت، و پرتقال میوه های اسیدی هستند و معروف است که این میوه ها ریفلاکس یا بازگشت اسید به مری را تشدید می کنند.
6. گوجه فرنگی: گوجه فرنگی و محصولات مبتنی بر گوجه فرنگی یکی از دلایل عمده احساس سوزش سر دل هستند و اجتناب از خوردن آن می تواند در کاهش سوزش سر دل و ریفلاکس معده شما تاثیر گذار باشد.