بلایی که مصرف بالای چایی بر سر شما می‌آورد !

انواع مختلف چای وجود دارد و هرکدام دارای خصوصیات و کاربردهای متمایز هستند. برخی از آنها به دلیل اثرات آرام بخشی تبلیغ می شوند. آنچه ممکن است شما ندانید این است که برخی ترکیبات موجود در چای می توانند با داروها تداخل داشته باشند

خبر را برای من بخوان

بلایی که مصرف بالای چایی بر سر شما می‌آورد !


انواع مختلف چای وجود دارد و هرکدام دارای خصوصیات و کاربردهای متمایز هستند. برخی از آنها به دلیل اثرات آرام بخشی تبلیغ می شوند. آنچه ممکن است شما ندانید این است که برخی ترکیبات موجود در چای می توانند با داروها تداخل داشته باشند ، بر هضم غذا تأثیر بگذارند یا باعث سایر اختلالات در سلامتی شما شوند ، به خصوص در صورت مصرف بالا.

خطرات و معایب چای
سرشار از آنتی اکسیدان و مواد شیمیایی است. چای یک نیروگاه اصلی تغذیه است. فواید سلامتی آن توسط علم تایید شده است. به عنوان مثال ، یک بررسی در ژوئن 2014 که در Current Pharmaceutical Design منتشر شده نشان می دهد که مصرف چای می تواند به جلوگیری از سرطان های ریه و مری پوست ، کاهش خطر بیماری های قلبی ، بهبود چربی خون و کند کردن پیشرفت اختلالات نورودژنراتیو کمک کند. در یک مطالعه هم گروهی نشان داده شده است که چای سبز به میزان سرسام آوری 42 درصد خطر دیابت را کاهش می دهد.

چای

متأسفانه ، این نوشیدنی مفید دارای اشکالاتی است. بسته به گیاهان مورد استفاده ، انواع خاصی از چای ممکن است باعث آسیب به اعضای بدن شود یا شرایط موجود را بدتر کند. بعضی از آنها در صورت مصرف در دوزهای بالا می توانند کشنده باشند.

به عنوان مثال چای سنا ، یک داروی محبوب خانگی برای یبوست است. همچنین به عنوان یک کمک طبیعی برای کاهش وزن تبلیغ می شود. این نوشیدنی از برگ های سنا ساخته می شود که دارای اثر ملین هستند.

مراقب چای های گیاهی باشید
چای های گیاهی بیشترین خطرات را دارند.

یک مثال خوب چای کامفری است. این نوشیدنی بیش از 2000 سال است که به عنوان یک درمان طبیعی برای زخم معده ، ورم معده و درد مفاصل استفاده می شود. شواهد بالینی نشان می دهد که اکیمیدین ، ​​سمفیتین ، لیکوپسامین و سایر آلکالوئیدهای پیرولیزیدین در کامفری ممکن است باعث سمیت کبدی شود ، همانطور که در ماه مه 2015 توسط آژانس دارویی اروپا گزارش شده است. موسسه ملی بهداشت هشدار می دهد که چای و مکمل های کامفری ممکن است منجر به آسیب حاد کبدی و نارسایی کبدی شود.

چای تازه

همانطور که مشاهده می کنید ، بسیاری از انواع چای می توانند واکنش های نامطلوبی داشته باشند. قبل از اینکه آنها را در رژیم خود قرار دهید ، با پزشک خود مشورت کنید ، به خصوص اگر باردار هستید یا تحت درمان پزشکی هستید. ترکیبات فعال موجود در چای ممکن است با داروها تداخل داشته یا علائم شما را بدتر کنند.

سمی بودن چای و فلزات سنگین
یک مشکل رایج در رابطه با مصرف چای مسمومیت با فلزات سنگین است. سازمان های بهداشتی گزارش می دهند که چای ممکن است حاوی سرب ، آلومینیوم و سایر آلاینده ها باشد.

ژورنال سم شناسی در مروری در سپتامبر 2013 این موضوع را مورد بحث قرار داد. محققان 30 نوع چای را تجزیه و تحلیل کرده و موارد زیر را گزارش کردند:

20 درصد چای های دم کرده غلظت آلومینیوم خطرناکی داشتند
83 درصد از چای ها به مدت 15 دقیقه و 73 درصد از آنها که به مدت سه دقیقه دم کرده بودند دارای سرب زیادی بودند
همه انواع چای دارای مقادیر قابل شناسایی سزیم ، قلع ، کادمیوم و آرسنیک بودند
چای سیاه حاوی مقادیر ناامنی منگنز بود
انواع چای

سازمان بهداشت جهانی هشدار می دهد ، به عنوان مثال ، سرب در بدن جمع می شود و ممکن است باعث مسمومیت شدید شود. سمیت اعضای بدن ، اختلال در عملکرد کلیه ، فشار خون بالا ، آسیب مغزی و تشنج تنها برخی از عوارض جانبی آن است.

آلومینیوم به همان اندازه خطرناک است. در صورت مصرف زیاد ، ممکن است منجر به درد استخوان و تغییر شکل ، گیجی ، کم خونی ، اختلالات روانی و مشکلات تنفسی شود.

متأسفانه راهی برای از بین بردن این خطرات وجود ندارد. با این حال ، می توانید با انتخاب یک مارک ارگانیک و اجتناب از مصرف محصولات مناطق آلوده ،از مضرات چای بکاهید. از این نوشیدنی در حد متوسط ​​لذت ببرید و از استفاده از گیاهانی که با آنها آشنایی ندارید خودداری کنید.