6 ماده غذایی که قدرت سیستم ایمنی بدن را چند برابر میکند !
مواد غذایی که به آن ها اشاره شده از جمله مواد غذایی هستند که سیستم ایمنی بدن شما را قوی نگه می دارند و مانع از آسیب جدی به سلامت شما میشوند.
6 ماده غذایی که قدرت سیستم ایمنی بدن را چند برابر میکند !
مواد غذایی که در پایین به آن ها اشاره شده از جمله مواد غذایی هستند که سیستم ایمنی بدن شما را قوی نگه می دارند . اگر به دنبال راهی برای جلوگیری از سرماخوردگی و گرفتن آنفولانزا و عفونت های مشابه این ها هستید اولین قدم اضافه کردن این مواد غذایی به برنامه غذایی روزانه تان هست.
1- مرکبات ( پرتقال ، گریپ فروت ، ليموترش و ... ) اغلب مردم بعد از اینکه سرما میخورند شروع به مصرف ویتامین سی می کنند چرا ؟ به دلیل اینکه ویتامین سی با تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش تعداد گلبول سفید ( که کلید مبارزه با عفونت ها هستند ) منجر به تسریع بهبودی فرد می شود دقت داشته باشید که بدن این ویتامین را نه می تواند تولید کند و نه ذخیره ، پس بطور روزانه برای حفظ سلامتی باید مصرف شود.
2- فلفل دلمه ای قرمز بیش ترین ویتامین را دارد ( دوبرابر مركبات ) همچنین سرشار از بتاکاروتن می باشد . ویتامین سی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی باعث حفظ سلامت پوست می شود و بتاکاروتن هم به سالم نگه داشتن چشم ها و پوست کمک می کند.
3-بروکلی یکی از سالم ترین سبزیجات، که سرشار از ویتامین ها ( سی ، آ ، ای ) و مواد معدنی و فیبر و بسیاری از آنتی اکسیدان ها می باشد برای حفظ این خاصیت آن را خیلی کم بپزید و یا اصلا نپزید.
4- سیر ماده غذایی ضروری برای سلامت بدن که از قدیم توانایی و ارزش آن در مبارزه با عفونت ها به رسمیت شناخته شده بهتر است بدانیم که این خاصیت تقویت ایمنی سیر ناشی از غلظت بالای ترکیبات حاوی سولفور در آن مانند آلیسین هست که بوی تند سیر هم به خاطر وجود همین الیسین می باشد که خاصیت ضدمیکروبی ، آنتی اکسیدانی ، ضدسرطانی و توانایی کاهش بیماری های قلبی عروقی و تنظیم قند خون را دارد.
5- زنجبیل هم جزو دسته موادغذایی هست که ما پس از سرماخوردگی به سراغ آن می رویم که باعث کاهش التهاب و کاهش گلودرد ، کاهش تهوع ، کاهش درد مزمن وكاهش کلسترول می شود
6- اسفناج غیراز اینکه غنی از ویتامین سی هست دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و بتاکاروتن می باشد که توانایی مقابله با عفونت را در سیستم ایمنی افزایش میدهد. اسفناج را هم همانند بروکلی یا کم بپزید و یا اصلا نپزید.