به گزارش موبوایران، این عکاس فنلاندی ۱۲ سال وقت صرف کرد تا این عکس بینظیر ۱.۷ گیگاپیکسلی از کهکشان راه شیری را بگیرد.
گاهی با خودم فکر میکنم که پروژههای شخصی شگفتانگیزی که گاه و بیگاه در اینترنت اخبارشان را میخوانیم، توسط چه انگیزههایی تغذیه شدهاند.
عکاسی نجومی یکی از رشتههای هنر است که نیاز به تجهیزات خوب دارد. اما ذوق هنری و دانش و شکیبایی عکاس از این مهمتر هستند.
برای شکار برخی از رویدادهای نجومی و پیدا کردن کادر مناسب باید مدتها به انتظار نشست و هزاران کیلومتر سفر کرد و این شکیبایی را هر کسی ندارد.
خبر امشب ما در مورد یک عکس بینظیر از کهکشان راه شیری است. آدم فکر میکند با وجود این همه تلسکوپ زمینه و فضایی، دیگر چه نیازی به فعالیت عکاسان است. اما اگر عکسی را که میخواهم نشانتان بدهم، ببینید، نظرتان عوض میشود.
داستان این است که یک عکاس فنلاندی به نام جی پی مستاواینیو، توانسته بعد از ۱۲ سال فعالیت عکسی از کهکشان راه شیری رونمایی کند.
او کار را از ۱۲ سال پیش، یعنی سال ۲۰۰۹ شروع کرد. در این مدت او پهنه آسمان را به موزاییکهای تقسیم کرد و با دوربین خود هر بار روی یک قسمت از آسمان تمرکز کرد و بعد این موازییکها را با فتوشاپ به هم چسباند تا یک عکس عالی از کهکشان ایجاد شود.
مجموع زمان نوردهی تکههای عکس گیگاپیکسلی او به ۱۲۵۰ ساعت میرسد.
گفتنش آسان است، اما شما باید مشکلات تکنیکی کار را هم در نظر بگیرید. مثلا بین عکسها، شکافهای پوشش داده نشدهای وجود داشت که او میباست زمان زیادی برای عکسبرداری مجدد از آن نقاط زمان صرف میکرد.
عکس او از کنار هم نهادن ۲۳۴ عکس ایجاد شده است و ۱۲۵ درجه از آسمان را پوشش میدهد. در این عکس ۲۰ میلیون ستاره مشخص هستند. او تا سال ۲۰۱۴ از لنز Canon EF 200mm f/1.8 و بعد آن از Tokina AT-X 200mm f/2.8 استفاده کرد.
او سعی کرد که عکسها را آنقدر منظم و یکنواخت بگیرد که نیازی به پردازش اندکی برای همسان کردن میزان نور و انحناها و رنگها وجود داشته باشد