بهترین جایگزین های شیر+روش تهیه شیر بادام

بسیاری از افراد توانایی مصرف کردن شیر گاو را ندارند. حال ممکن است به دلیل حساسیت باشد یا به سادگی طعم آن را دوست نداشته باشند. ما در اینجا قصد داریم بهترین جایگزین های شیر گاو را به شما معرفی کنیم.

خبر را برای من بخوان

بهترین جایگزین های شیر+روش تهیه شیر بادام


بسیاری از افراد توانایی مصرف کردن شیر گاو را ندارند. حال ممکن است به دلیل حساسیت باشد یا به سادگی طعم آن را دوست نداشته باشند. ما در اینجا قصد داریم بهترین جایگزین های شیر گاو را به شما معرفی کنیم.

اگرچه شیر از غذاهای تامین کننده نیاز های بدن است و یک لیوان شیر تازه گاو یا 240 میلی لیتر از آن 146 گرم کالری، 8 گرم چربی، 8 گرم پروتیین، 13 گرم کربوهیدرات و بخشی از ریز مغذی های مورد نیاز بدن مثل کلسیم، فسفر و ویتامین های خانواده B را تامین می کند بعضی از افراد به آن حساسیت پیدا کرده و نمی توانند آن را مصرف کنند.

از نظر متخصصان تغذیه بهترین جایگزین ها برای شیر گاو، شیر سویا، شیر نارگیل، شیر بادام و... شمرده می شود که ما در اینجا قصد داریم روش تهیه شیر بادام را برای شما توضیح دهیم.

فراموش نکنید که خوردن شیر گاو برای بدن بسیار ضروری و مفید است و ترجیحا آن را از رژیم غذایی خود حذف نکنید. همچنین می توانید در کنار شیر گاو، شیر های گیاهی مانند شیر بادام را نیز به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

روش تهیه شیر بادام:

1- مقدار مشخصی بادام را (مثلا 100 گرم ) خیس کنید و به مدت ۸ ساعت نگه دارید. بعد آب آن را ریخته و شسته و در مخلوط کن بریزید.

2- سه برابر بادام آب اضافه کنید و خوب خرد کنید تا ذرات بادام کاملا خرد شود. می توانید کمی شکر و یا خرمای هسته گیری شده و شسته شده نیز به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. می توانید بسته به علاقه مثلا مقدار کمی وانیل یا طعمی که دوست دارید اضافه کنید.

3- شیره حاصل را، از صافی عبور داده و مصرف کنید.