از تمام ظرفیتهای صنعت طلا و جواهر باید استفاده شود

سایت طلا: معاون کل سازمان توسعه تجارت ضمن اعلام ضرورت شفاف سازی و آموزش در صنف طلاوجواهر، بر لزوم هماهنگی تمامی دستگاهها در حمایت از این صنعت تاکید کرد.

خبر را برای من بخوان


به گزارش سایت طلا، دومین همایش بررسی دورنمای تولید، صادرات و خدمات طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته روز شنبه بیستم آبانماه در اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران با حضور گسترده فعالان صنف و صنعت طلاو جواهر از سراسر ایران به همت اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلاوجواهر برگزار شد.

دکتر کیومرث کرمانشاهی، معاون کل سازمان توسعه تجارت در این مراسم، با بیان لزوم استفاده از تمام ظرفیتهای صنف و صنعت طلا و جواهر در کشور گفت: اتحادیه تولیدکنندگان باید تمامی اعضاء خود را خوب شناسایی کند و نیازها و کاستی های آنان را بداند و برای رفع آن اطلاع رسانی شفاف داشته باشد.

وی ضمن اعلام حرکت این صنف در سالهای آغازین صادرات و توجه به نگاه تعاملی در این بخش، ورود به نمایشگاهها را در صنعت طلاوجواهر مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: برگزاری نمایشگاهها در این صنف ابزاری برای بازاریابی و صادرات است، و در نمایشگاهها باید مشتریان را از قبل شناسایی و نیاز آنان را برآورده کرد.

کرمانشاهی با توجه صادرات 5 تنی طلا در سال قبل خواستار رشد این مقدار شد و تاکید کرد: ما کماکان در کنار این صنف و صنعت هستیم و آن را پشتیبانی خواهیم کرد، و این اتحادیه نیز با برنامه ریزی های دقیق و توجه به اتحادیه های زیر مجموعه و اتحادیه استانها، زمینه رشد صنعت طلاوجواهر را فراهم سازد.

معاون کل سازمان توسعه تجارت در گفتگو با سایت طلا در حاشیه این مراسم، درآمد صادرات این صنعت را در شش ماه اول سال جاری 590 میلیون تومان ذکر کرد و افزود: نداشتن برنامه جامع در این صنعت باعث شده تا سود دهی کمی داشته باشیم و آموزشها و تعاملات می تواند صنعت طلا و جواهر کشورمان را به جایگاه واقعی خود برساند.

در این مراسم عباداله محمد ولی رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلاوجواهر طی سخنانی، رشد بدلیجات را از آفتهای این صنعت برشمرد و تصریح کرد: ما با توسعه صنعت طلا و جواهر در سبد اقتصادی دولت و اشتغالزایی حرفهایی داریم، همکنون در این صنعت 500 هزار نفر به طور مستقیم در بخش تولید مشغول به کار هستند، که با توجه و حمایت از آن ارزآوری خوبی در بخش صادرات نصیب کشور می گردد.

وی ورود غیر متخصصها را در این صنعت مشکل ساز اعلام کرد و گفت: برخورد با قاچاق مصنوعات طلا به کشور برای حمایت از تولید باید همچنان ادامه داشته باشد، و حمایت از تولیدکنندگان متوسط در این صنعت باید کمک بیشتری گردد.

محمدولی در این مراسم، رشد NGO ها را در صنعت طلاوجواهر مهم برشمرد و برای رسیدن به بازارهای بین المللی توجه به آنان را با اهمیت دانست.

در انتهای این همایش پرسشهای حضار از مسئولین مطرح و پاسخ آنان داده شد که غالب این سئوالات حول محور مشکلات اخیر صادرات و واردات بود.

گفتنی است، در این مراسم مهندس آدینه دبیرهمایش توضیحاتی را در مورد برگزاری این نشست و اهمیت آن ارائه نمود.

شایان ذکراست، مهندس ستاری مدیرستاد اجرایی پنجمین نمایشگاه بین المللی طلاوجواهر نیز در این همایش در مورد روند ثبت نام و برگزاری این نمایشگاه به ایراد سخن پرداخت.