امروزه به دلایل مشغله های زیادی که حتی زنان خانه دار را نیز با خود سرگرم کرده است افراد تمایلی زیادی برای نگهداری مواد اولیه غذا و مواد خوراکی به صورت خشک شده، کنسرو و یا منجمد در خانه های خود دارند در صورتی که بخش زیادی از این مواد غذایی خواص خود را تحت این شرایط از دست می دهند اگرچه برخی از سبزی ها از گذشته به صورت خشک شده نگهداری می شده اند بازهم باید در باره آن ها تجدید نظر کرد.
سبزی ها دارای انواع مختلفی از مواد مغذی و املاح و مواد معدنی است. هرکدام از این سبزیجات مانند کرفس، اسفناج، نعنا، جعفری و بروکلی و بسیاری دیگر از سبزیجات به روش های مختلفی نگهداری می شوند.
ویتامین C موجود در برخی از این سبزیجات در پیشگیری از سرطان بسیار موثر است. بخش قابل توجهی از ویتامین C موجود در سبزیجات در هنگام خشک کردن ازبین می رود و تنها بخشی از ریز املاح ها باقی می ماند.
همچنین بخش دیگری از این ویتامین در سبزیجاتی که فریز می شوند از بین میرود زیرا این سبزیجات بعد از یخ زدایی به دلیل فعالیت اکسیداسیونی که بر روی ان ها اتفاق می افتد ویتامین و مواد مغذی خود را از دست می دهند در نتیجه باید گفت هیچ کدام از این راه ها بر دیگری ارجحیت ندارند.