به گزارش سایت طلا ،وقتی به مواد لازم برای پخت و پز فکر میکنیم اولین چیزی که به ذهنمان می رسد احتملا روغن است. ما به اهمیت روغن در هر آشپزخانه ای آگاهیم چون برای اکثر غذاهای روزانه مان به ان نیاز داریم. اما اگرشما کمی تحقیق کنید، می بینید روغن های گوناگون برای مصارف مختلفی وجود دارد. مثلا روغن خردل برای غذاهای سنتی استفاده می شود ولی روغن زیتون با همه ی غذاهای مقوی و سالم سازگار است. با توجه به این نکته، ما چند گزینه انتخاب کرده ایم که بهتر است در هر آشپزخانه ای پیدا شود.
روغن زیتون:
همهی ما میدانیم که روغن زیتون برای غذاها همه کاره است. از چرب کردن تابه برای پخت و پز گرفته تا پختن پاستا و تزئین سالاد، مقداری از این روغن کفایت می کند.
روغن خردل:
روغن خردل در ترکیب با چاشنی ها و سبزی ها فوق العاده می شود. عطر بی نظیری دارد و به هر غذایی اضافه شود طعم سنتی دلپذیری به ان می دهد.
روغن کانولا:
این روغن از دانه های له شده گیاه کانولا گرفته می شود. از مواد مغذی فراوانی تشکیل شده و برای استفاده روزانه هم مناسب است.
روغن افتاب گردان تصفیه شده:
روغن افتاب گردان برای سرخ کردن سیب زمینی به هر شکلی بهترین انتخاب ممکن است.