توصیه به مصرف مداوم سبزیجات توسط پزشکان و متخصصان چیز جدیدی نیست. همیشه باید از سبزیجات در سبد غذایی خود بهره بگیریم و نسبت به مصرف مداوم آن تلاش کنیم تا سلامت بدن ما دچار اختلال نشود. اگر به دنبال یک چربی سوز سالم، بی دردسر و البته خوش عطر می گردید. شوید پیشنهاد ما به شماست.
شوید در هر ۱۰۰ گرم، تنها ۴۳ کالری دارد. با کالری کم ،فیبر بالا و منگنز که به عملکرد طبیعی مغز، دستگاه عصبی و متابولیسم قند و چربی کمک می کند. می توانیم آن را چربی سوزی جانانه بشناسیم که می توانید با ترکیبات مختلفی مطابق با ذائقه خود، از آن دمنوشی دلچسب به دست آورید.
فیبر چه کمکی به ما می کند؟
فیبر یعنی گوارش آسان؛ مقادیر بالای فیبر موجود در شوید، هضم هرچه بهتر و بهبود عملکرد روده و معده را تضمین می کند. حضور ویتامین c در آن باعث تحریک فرآیند استخوان سازی می شود؛ و این یعنی شما را از پوکی استخوان در امان نگاه می دارد. این ویتامین، همچنین به بهبود زخم نیز کمک می کند. شوید منبعی از ویتامین های آ و سی است که ویتامین هایی مفید برای سلامت پوست به شمار می روند و روند کلاژن سازی را بر عهده دارند. همچنین در تقویت سیستم ایمنی نیز نقشی اساسی برعهده دارند.
خواص آنتی اکسیدان چیست؟
شوید سرشار از آنتی اکسیدان است و خاصیت ضد سرطانی نیز دارد. در کنار تمام اینها، سم زدایی از کبد و درمان کم خونی نیز از جمله فوایدی است که برای این معجزه طبیعت برشمرده اند. البته این احتمال وجود دارد که کمک کننده مفیدی برای سلامت قلب باشد. اینها تنها بخشی از خواص و پرشمار شوید بود. گذشتگان ما انس و الفتی ناگسستنی با خوراک سالم و طبیعی داشتند. رفاقتی که از شناخت درست آنان از طبیعت ناشی شده است. گواه آن هم حضور بی بدیل شوید در باقالا پلو، یکی از پرچم داران غذاهای پرطرفدار ایرانی است . شاهکاری که ترکیبی بی نظیر از طبع گرم و خشک شوید است.با طبع سرد باقالا و دست پخت و سلیقه کم نظیرایرانی در تجربه یک غذای لذیذ و ماندگار است.