5 خاصیت عالی پیاز خام که نباید از آن غافل بود
همیشه گفته شده است که پیاز از خواص فراوانی برخوردار هست، چه به صورت مصرف به عنوان بخشی از غذا ها و چه به صورت جدا در سفره ها. آنچه که ما در این پست میخواهیم به آن بپردازیم در واقع خواص بالای پیاز به صورت خام است.
پیاز فواید زیادی برای سلامتی دارد
سدیم ، پتاسیم ، فولات ، ویتامین های A ، C و E ، کلسیم ، منیزیم و فسفر ... اینها تنها برخی از مواد مغذی پیاز هستند. در حقیقت ، پیاز یک غذای عالی است. و این 10 مزیت شگفت انگیز از نظر سلامتی برای ارائه دارد:
1. پیاز در بهبود سلامت قلب کمک می کند
پیاز منبع غنی از فلاونوئیدها و تیوسولفینات ها است. اینها دقیقاً چه کاری انجام می دهند؟ فلاونوئیدهای موجود در پیاز به کاهش کلسترول بد در بدن شما کمک می کنند و تیوسولفینات ها برای حفظ قوام خون درست مانند رقیق کننده خون شناخته شده اند. به همین دلیل ، خطر حمله قلبی و سکته مغزی تا چند برابر کاهش می یابد.
2. می تواند استخوان های سالم به شما بدهد
طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) ، فقط یک پیاز حاوی 25.3 میلی گرم کلسیم است. کلسیم برابر با استخوان های قوی است ، بنابراین افزودن این سبزیجات به سالاد شما می تواند باعث ایجاد سلامتی بهتر استخوان شود.
3. ایمنی را بهبود می بخشد
این روزها همه چیز حول امنیت بدن می چرخد. آنتی اکسیدان های موجود در پیاز نیز می توانند به شما در تقویت آن کمک کنند. طبق مطالعه منتشر شده در مجله Mediators of Inflammation ، ترکیب شیمیایی پیاز چنان قوی است که به تقویت ایمنی کمک می کند و همچنین دارای خواص ضد سرطانی است.
4- برای کسانی که مشکلات تنفسی دارند عالی است
پیاز ضد حساسیت است و در بیشتر موارد ، آلرژی نقش عمده ای در ایجاد مشکلات تنفسی به ما دارد. بر اساس مطالعه ای که در مجله علوم دارویی DARU منتشر شده است ، خوردن پیاز اثر آرامش بخشی روی عضلات نای جدا شده دارد که به بیماران آسم کمک می کند تا به راحتی تنفس کنند. این اتفاق به دلیل وجود فلاونوئیدها رخ می دهد.
5. می تواند سلامت دهان و دندان شما را نیز بهبود بخشد
بسیاری از ما از خوردن پیاز به دلیل بوی بد دهانی که برای ما ایجاد می شود خودداری می کنیم. اما به نظر می رسد ، پیاز به دلیل داشتن ویتامین C از بهداشت دهان و دندان برخوردار است