سایت خبری طلا

این مواد غذایی را داخل یخچال نگهداری نکنید

منبع: foodnetwork


یکی از بهترین راه ها برای نگهداری مواد غذایی فضای سرد یخچال است که باعث تازه ماندن و خراب نشدن آنها می شود. اما این منطق برای تمامی مواد غذایی صحیح نبوده و بهتر است برخی از مواد غذایی را بیرون از یخچال نگهداری کنید.


این مواد غذایی را داخل یخچال نگهداری نکنید


یکی از بهترین راه ها برای نگهداری مواد غذایی فضای سرد یخچال است که باعث تازه ماندن و خراب نشدن آنها می شود. اما این منطق برای تمامی مواد غذایی صحیح نبوده و بهتر است برخی از مواد غذایی را بیرون از یخچال نگهداری کنید.

همه مواد غذایی نیازی به نگهداری درون یخچال نداشته و می توان برای مدت چند روز تا چند هفته خارج یخچال نگهداری کرد تا هم بهتر بمانند و هم فضای یخچال را اشغال نکنند. در ادامه این مواد غذایی را به شما معرفی خواهیم کرد.

1. سیب زمینی: در جای خنک و تاریک بیرون یخچال نگهدارید، در یخچال کیفیت آن افت می کند و بخشی از نشاسته آن به قند تبدیل می شود. می توانید تا چند هفته خارج یخچال نگهدارید.

2. پیاز و سیر: در خارج یخجال محل خنک و تاریک تا چند هفته  نگهدارید. باعث بد بو شدن یخچال می شوند و در یخچال کیفیت آنها افت می کند.

3. هندوانه: سالم و ضربه ندیده تا چند هفته خارج یخچال بهتر میماند.

4. طالبی: سالم و ضربه ندیده تا یک هفته خارج یخچال میماند یخچال را بد بو می کند.

5. مواد غذایی کنسرو شده: در جای خشک و خنک خارج یخچال نگهدارید.

6. شیرهای فرا دما: تا چند هفته خارج یخچال در جای خنک نگهدارید‌.

7. دانه های آجیلی بو داده: در کیسه های درب بسته در جای خشک و خنک خارج یخچال بد بو نشده و تا چند ماه قابل نگهداری هستند.

8. گوجه فرنگی سفت و سالم: خارج یخچال بهتر میماند چون به دمای حدود ۱۳ درجه نیاز دارد.

9. موز: به دمای ۱۳ درجه نیاز دارد در یخچال زود تر سیاه می شود.

10. نان: در یخچال زود تر بیات می شود، یا در دمای معمولی نگهدارید و زود مصرف کنید و یا برای طولانی مدت متجمد کنید.