این مواد غذایی را داخل یخچال نگهداری نکنید
یکی از بهترین راه ها برای نگهداری مواد غذایی فضای سرد یخچال است که باعث تازه ماندن و خراب نشدن آنها می شود. اما این منطق برای تمامی مواد غذایی صحیح نبوده و بهتر است برخی از مواد غذایی را بیرون از یخچال نگهداری کنید.
همه مواد غذایی نیازی به نگهداری درون یخچال نداشته و می توان برای مدت چند روز تا چند هفته خارج یخچال نگهداری کرد تا هم بهتر بمانند و هم فضای یخچال را اشغال نکنند. در ادامه این مواد غذایی را به شما معرفی خواهیم کرد.
1. سیب زمینی: در جای خنک و تاریک بیرون یخچال نگهدارید، در یخچال کیفیت آن افت می کند و بخشی از نشاسته آن به قند تبدیل می شود. می توانید تا چند هفته خارج یخچال نگهدارید.
2. پیاز و سیر: در خارج یخجال محل خنک و تاریک تا چند هفته نگهدارید. باعث بد بو شدن یخچال می شوند و در یخچال کیفیت آنها افت می کند.
3. هندوانه: سالم و ضربه ندیده تا چند هفته خارج یخچال بهتر میماند.
4. طالبی: سالم و ضربه ندیده تا یک هفته خارج یخچال میماند یخچال را بد بو می کند.
5. مواد غذایی کنسرو شده: در جای خشک و خنک خارج یخچال نگهدارید.
6. شیرهای فرا دما: تا چند هفته خارج یخچال در جای خنک نگهدارید.
7. دانه های آجیلی بو داده: در کیسه های درب بسته در جای خشک و خنک خارج یخچال بد بو نشده و تا چند ماه قابل نگهداری هستند.
8. گوجه فرنگی سفت و سالم: خارج یخچال بهتر میماند چون به دمای حدود ۱۳ درجه نیاز دارد.
9. موز: به دمای ۱۳ درجه نیاز دارد در یخچال زود تر سیاه می شود.
10. نان: در یخچال زود تر بیات می شود، یا در دمای معمولی نگهدارید و زود مصرف کنید و یا برای طولانی مدت متجمد کنید.