بعد از خواندن این مطلب خوردن چغاله بادام را از دست نمی دهید

یکی از محبوب ترین نوبرانه های فصل بهار چغاله بادام است. این میوه در واقع نارس دانه بادام است که تغییر شکل داده اما همچنان خواص بینظیر خود را برای سلامتی حفظ کرده است.

خبر را برای من بخوان

بعد از خواندن این مطلب خوردن چغاله بادام را از دست نمی دهید


یکی از محبوب ترین نوبرانه های فصل بهار چغاله بادام است. این میوه در واقع نارس دانه بادام است که تغییر شکل داده اما همچنان خواص بینظیر خود را برای سلامتی حفظ کرده است.

لایه بیرونی چغاله بادام سفت، سبز و کرک دار است و درون آن نیز لایه ای سفید و دانه ای آب دار قرار دارد که به مرور لایه بیرونی سفت و سخت شده و دانه درونی نیز به بادام تبدیل می شود.

چغاله بادام

طعم تلخ برخی از دانه های چغاله بادام به دلیل وجود مقدار کمی اسیدسیانیدریک از سم خطرناک سیانور است. در صورت مصرف زیاد چغاله تلخ خطر مسمومیت وجود دارد.

در ادامه به برخی از فواید چغاله بادام اشاره خواهیم کرد:

1. چغاله بادام دارای فلاونوئید‌ و ویتامین E است و می تواند از دیواره‌های سلول‌های خونی بدن ما در برابر پارگی یا آسیب محافظت‌می‌کنند. درنتیجه، ما می‌توانیم از بیماری‌های قلبی‌عروقی کشنده مانند حمله قلبی پیشگیری‌کنیم.

حمله قلبی

2.چغاله بادام قادر به مبارزه با لیپوپروتئین کم‌چگالی یا کلسترول بد . اگر به‌طور منظم از این مغز استفاده‌کنید، خیلی راحت می‌توانید سطح کلسترول خود را کنترل‌کنید.

3.محتوای فسفری چغاله بادام برای دندان‌ها و استخوان‌های ما بسیار مفید است. می‌تواند با تقویت دندان‌ها و لثه، از سلامت دهان‌ودندان ما محافظت‌کند.

4.چغاله بادام دارای چربی‌های سالم است که به شکستن چربی‌های اضافی و لاغرماندن کمک‌می‌کند. کالری‌های چغاله بادام به گروه کمیابی تعلق‌دارند که درواقع به کاهش وزن کمک‌می‌کنند.

کاهش وزن

5.چغاله بادام به دلیل داشتن مقادیر زیادی از فیبر است که برای آسان کردن عمل هضم و درمان یبوست مزمن ضروری است.

6.همانطور که گفته شد چغاله بادام سرشار آنتی اکسیدان های مفید و ویتامین E است که از طریق دفع رادیکال های آزاد و مواد سمی جمع شده در بدن به دلیل آلودگی، پوستی صاف و تمیز و درخشان را به شما هدیه می دهد.