به جای تخم مرغ از چه خوراکی هایی استفاده کنیم؟
تخم مرغ فوق العاده سالم و مغذی است و از این نظر برای بسیاری از افراد به غذایی محبوب تبدیل شده است. آن ها مخصوصاً در پخت غذا و دستورالعمل ها رایج هستند.
به جای تخم مرغ از چه خوراکی هایی استفاده کنیم؟
تخم مرغ فوق العاده سالم و مغذی است و از این نظر برای بسیاری از افراد به غذایی محبوب تبدیل شده است. آن ها مخصوصاً در پخت غذا و دستورالعمل ها رایج هستند.
به دلایل مختلف ، برخی از افراد از تخم مرغ اجتناب می کنند. خوشبختانه جایگزین های زیادی وجود دارد که می توانید در عوض تخم مرغ استفاده کنید.
دلایلی که ممکن است لازم باشد تخم مرغ ها را جایگزین کنید:
دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است لازم باشد در رژیم غذایی خود جایگزینی برای تخم مرغ پیدا کنید. آلرژی و ترجیحات رژیم غذایی دو مورد از رایج ترین موارد است.
آلرژی تخم مرغ
تخم مرغ دومین آلرژی غذایی در نوزادان و کودکان خردسال است .
یک مطالعه نشان داد که 50٪ از کودکان تا سه سالگی آلرژی را در زندگی تجربه می کنند. مطالعات دیگر نشان می دهد که ممکن است تا سن 16 سالگی بیش از حد از آلرژی رنج ببرند. در حالی که اکثر کودکانی که به تخم مرغ حساسیت دارند با گذشت زمان عادت می کنند اما برخی از افراد در تمام طول زندگی خود آلرژی دارند.
رژیم گیاهی
برخی از افراد از رژیم وگان پیروی می کنند و ترجیح می دهند گوشت ، لبنیات ، تخم مرغ و سایر محصولات حیوانی مصرف نکنند. گیاهخواران به دلایل مختلف از جمله اهداف بهداشتی ، نگرانی های زیست محیطی یا دلایل اخلاقی در مورد حقوق حیوانات از مصرف محصولات حیوانی پرهیز می کنند.
چرا از تخم مرغ در پخت و پز استفاده می شود؟
تخم مرغ چندین هدف در پخت و پز دارد. آنها به روش های زیر به ساختار ، رنگ ، طعم و ثبات غذاهای پخته شده کمک می کنند:
انسجام : تخم مرغ به ترکیب مواد کمک می کند و آنها را در کنار هم نگه می دارد. این به غذا ساختار می دهد و از تجزیه آن جلوگیری می کند.
خمیرمایه: تخم مرغ ها هوا های موجود در غذاها را به دام می اندازند و باعث می شوند در هنگام گرم شدن منبسط شوند. تخم مرغ به غذاها کمک می کند تا پف کنند یا بالا بروند ، به غذاهای پخته شده مانند سوفله ، کیک ، حجم و بافت سبک و مطبوع می دهد.
رطوبت: مایع حاصل از تخم مرغ در یک دستورالعمل به سایر مواد جذب می شود ، که به افزودن رطوبت به محصول نهایی کمک می کند.
طعم و مزه و شکل ظاهری: تخم مرغ به شما در هنگام قرار گرفتن در معرض گرما ، به طعم مواد دیگر کمک می کند و قهوه ای می شود. آنها به بهبود طعم و مزه غذاهای پخته شده کمک می کنند و به شکل قهوه ای طلایی آنها کمک می کنند.
موادغذایی که می توانید از آن به جای تخم مرغ استفاده کنید:
1. سس سیب
سس سیب پوره ای است که از سیب پخته شده تهیه می شود. اغلب با ادویه های دیگر مانند جوز هندی و دارچین شیرین یا طعم دار می شود. استفاده از یک چهارم فنجان (حدود 65 گرم) سس سیب می تواند جایگزین یک تخم مرغ در بیشتر دستورها شود.بهتر است از سس سیب شیرین نشده استفاده کنید.
2. موز له شده
موز له شده یکی دیگر از جایگزین های محبوب تخم مرغ است. تنها نکته منفی در پخت با موز این است که ممکن است محصول نهایی شما طعم ملایم موز داشته باشد. سایر میوه های تصفیه شده مانند کدو تنبل و آووکادو نیز کار می کنند و ممکن است به اندازه کافی روی عطر و طعم تأثیر نداشته باشند. از هر میوه ای که استفاده کنید می توانید یک تخم مرغ را با یک چهارم فنجان (65 گرم) پوره جایگزین کنید. این جایگزینی در کیک ها ، کلوچه ها ، براونی ها و نان های سریع بهتر جواب می دهد.