هزینه چند نرخی بودن ارز را مردم می پردازند
رییس کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس درباره سیاست تک نرخی شدن ارزکه گفته می شود از اول آذرماه به مرحله اجرا خواهد رسیدگفت: چند نرخی شدن ارز فسادآور است و مردم هزینه آن را می پردازند چراکه قیمت کالاهابراساس نرخ ارز بالاتر دربازار شکل می گیرد واین طور نیست که ما اگر کالایی را با نرخ ارزمرجع وارد کنیم به همان قیمتها به دست مصرف کننده نهایی برسد.
تاریخ: ۲۹/آبان/۹۱ ساعت ۱۶:۱۲ | اخبار صنفی شناسه خبر: ۸۵۸۳
غلامرضا مصباحی مقدم افزود: تک نرخی شدن ارزسیاستی است که 10 سال با موفقیت درکشور اجراشده است و کاش این سیاست را بانک مرکزی می توانست سال گذشته و امسال هم اجرا ومدیریت می کرد تا دچار سه نرخی شدن ارز نمی شدیم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر درمجلس شورای اسلامی اظهارداشت: درمقابل چند نرخی شدن ارز عده ای خاص منافع کلانی را می برند و فایده اش نه به عموم مردم می رسد و نه به خزانه دولت می رود.
وی افزود: تک نرخی کردن ارزدرشرایط فعلی که ارزسه نرخ دارد باید با رعایت وضعیت اقتصادی خانواده هایی که از ناحیه تک نرخی کردن ممکن است دچار مشکل شوند همراه باشد چرا که قیمت طبعا درشرایط فعلی بر اساس قیمت بالاترارزشکل می گیرد و نرخ تعیین شده به نسبت افزایشی که خواهد داشت بر قیمت برخی کالاهای مصرفی اثر خواهد گذاشت.
مصباحی مقدم گفت: باید درمقابل افزایش قیمت ناشی از افزایش قیمت ارزتک نرخی شده یک سیاست جبرانی درنظر گرفت واز طریق دادن بن به خانواده های آسیب دیده کمک کنیم.
رییس کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس اظهارداشت: درمقابل افزایش قیمت ارز فقط و فقط باید اقشار آسیب دیده را تحت پوشش قرار داد وهرگز نیازی نیست که ثروتمندان را تحت پوشش این نوع حمایت ها قرار دهیم چراکه آنها خود را باشرایط جدید سازگار کردند .
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر درمجلس افزود: سیاست تک نرخی شدن ارزسیاست خوبی است و منافعی دارد به شرطی که این نرخ مدیریت شود.