تولید گوشت آزمایشگاهی از برگهای گیاه اسفناج
محققان کالج بوستون با موفقیت از اسفناج برای تولید سلولهای گوشت گاو در آزمایشگاه استفاده کردهاند. این روش موجب تولید گوشت آزمایشگاهی سازگار با محیط زیست و ارزان میشود.
به گزارش موبوایران، محققان کالج بوستون با موفقیت از اسفناج برای تولید سلولهای گوشت گاو در آزمایشگاه استفاده کردهاند. این روش موجب تولید گوشت آزمایشگاهی سازگار با محیط زیست و ارزان میشود.
این اولین بار است که برای تولید گوشت آزمایشگاهی از برگهای گیاه اسفناج استفاده میشود. این گیاه به علت قابلیت سریع رشد و خواص تغذیهای ارزشمند مورد توجه پژوهشگران قرار گرفته است.
گوشت آزمایشگاهی با استفاده از سلولهای بنیادی بدن حیوانات و نه از طریق پرورش و کشتار آنها تهیه میشوند. این روش تازه هم موجب کاهش انتشار گازهای گلخانهای ناشی از فعل و انفعالات شیمیایی بدن حیوانات میشود و هم مصرف آب و سبزیجات و اشغال فضا توسط گلههای حیوانات را کاهش میدهد.
روشهای فعلی تولید گوشت آزمایشگاهی پرهزینه هستند اما انتظار میرود استفاده از اسفناج در این روند موجب افزایش سرعت و کاهش هزینه این کار شود.
پیش از این از اسفناج با موفقیت برای تولید بافتهای قلب انسان استفاده شده بود و در آزمایش جدید برگهای گیاه اسفناج طی مدت دو هفته برای تولید گوشت گاو مورد استفاده قرار گرفتند.
البته محققان میگویند تکمیل این روش جدید نیاز به بررسیها و تحقیقات بیشتری دارد.