چند نکته ساده برای خوشمزه تر شدن ماکارانی

ماکارانی یکی از لذیذترین غذاها در بین ایرانیان است. حتی اگر نوع پخت آن تفاوت بسیار زیادی با نمونه اصلی آن داشته باشد اما باز هم شما عاشق ماکارانی های ایرانی خواهید شد تنها با این چند نکته ساده.

خبر را برای من بخوان

چند نکته ساده برای خوشمزه تر شدن ماکارانی


ماکارانی یکی از لذیذترین غذاها در بین ایرانیان است. حتی اگر نوع پخت آن تفاوت بسیار زیادی با نمونه اصلی آن داشته باشد اما باز هم شما عاشق ماکارانی های ایرانی خواهید شد تنها با این چند نکته ساده.

ماکارانی در نوع اصلی پخت آن آبکش می شود اما هرگز در دمای کم و بخار پخته نمی شود در صورتی که در مدل ایرانی آن مایه ی ماکارانی جدا پخته شده و پس از آبکش کردن ماکارانی در بخار پخته می شود و به اصطلاح دم می شود.

این چند نکته ساده شما را در پخت یک ماکارانی خوشمزه راهنمایی می کنند.

سس

1. اگر نشاسته ماکارانی به خوبی از آن خارج شود ماکارانی خوشمزه تر می شود زیرا سس ماکارانی به خوبی به خرد آن می رود و طعمی فوق العاده می گیرد برای همین در زمانی که ماکارانی پخته شد باید با آب سرد آبکشی شود تا نشاسته آن خارج شود

2.برای اینکه ته دیگ سیب زمینی خوبی داشته باشید که به راحتی از قابلمه جدا شود ابتدا باید سیب زمینی ها را با مقداری روغن زیتون سرخ کنید و سپس مقداری کنجد در کف قابلمه بریزید این کار باعث می شود سیب زمینی ها خوش رنگ شده و به راحتی از قابلمه جدا شوند.

3. به هنگام پخت ماکارانی در قابمه آب جوش از نمک، زردچوبه و روغن استفاده کنید تا از وارفتگی و چسبندگی ماکارانی جلوگیری کند.

4.سعی کنید از ماکارانی هایی با قطر کم استفاده کنید تا هم نشاسته کمتری داشته باشد و هم تایم کمتری برای پخت نیاز داشته باشد.

ماکارانی

5. وقتی آب قابلمه به جوش آمد و قصد اضافه کردن ماکارانی ها را داشتید پیش از آن مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد.

6. طعم خوشمزه ماکارانی به سس آن است در نتیجه حتما مقداری سیر یا پودر سیر به همراه فلفل دلم ای به آن اضافه کنید تا مزه بهتری داشته باشد.

7. وقتی ماکارانی به مرحله دم کردن رسید نصف فنجان آب ماکارانی به آن اضافه کنید تا به خوبی بخار کند و بافت نرم تری از ماکارانی را داشته باشید.