جوان‌ترین میلیاردر جهان بدون عکس در رسانه‌ها

مجله فوربس، جوان‌ترین میلیاردر جهان را در فهرست میلیاردرهای خود معرفی کرد.دارایی کوین سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار تخمین زده می‌شود که با این حساب او از دونالد ترامپ هم ثروتمندتر است.

خبر را برای من بخوان

به گزارش موبوایران،مجله فوربس، جوان‌ترین میلیاردر جهان را در فهرست میلیاردرهای خود معرفی کرد.
کوین داوید لمن ۱۸ساله جوانترین میلیاردری است که ۵٠درصد سهام بزرگترین فروشگاه زنجیره‌ای مواد بهداشتی در اروپا را در اختیار دارد.
البته از کوین ۱۸ساله عکس واضحی وجود ندارد و پدر و مادرش تاکنون توانسته‌اند او را از دید عکاسان مصون نگه دارند.
در عین حال کسب این عنوان بیش از آنکه معلول تلاش یا نبوع کِوین باشد نتیجه ثروتی است که از پدر دریافت کرده و گونتر لمن سهم خود را از فروشگاه زنجیره‌ای "دی ام" در سال۲٠۱۷ به پسر خود واگذار کرد.
دارایی کوین سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار تخمین زده می‌شود که با این حساب او از دونالد ترامپ هم ثروتمندتر است

کوین داوید لمن در هجدهمین سالگرد تولدش لقب جوان‌ترین میلیاردر جهان را کسب کرد. او صاحب ۵۰ درصد سهام بزرگ‌ترین فروشگاه زنجیره‌ای مواد بهداشتی و خوراکی اروپا شده است. طی یک سال ۶۰۰ نفر به میلیاردرهای جهان اضافه شده‌اند.

تا کنون در فهرست میلیاردرهای مجله «فوربس»، نام کایلی جنر به عنوان جوان‌ترین میلیاردر جهان درج شده بود، اکنون ستاره ۲۳ ساله شبکه‌های اجتماعی به رده دوم این فهرست سقوط کرده و جای خود را به کوین داوید لمن (Kevin David Lehman) داده است.


گونتر لمن، پدر کوین، سهم خود از فروشگاه زنجیره‌ای مواد بهداشتی و خوراکی «دروگری مارکت» (dm) را در سال ۲۰۱۷ به پسرش واگذار کرده بود.
آن زمان کوین ۱۴ سال داشت، به همین دلیل پدرش برای کارهای اقتصادی او یک وکیل استخدام کرد. اکنون با رسیدن به سن قانونی او می‌تواند خودش اداره امور را به‌دست بگیرد.
این که آیا او چنین کاری خواهد کرد و به تجارت خواهد پرداخت، معلوم نیست. تجربه پدر کوین نشان داده است که می‌توان کارها را به دیگران سپرد و خود تنها به کنترل امور پرداخت و از زندگی لذت برد.

برعکس بیشتر میلیاردرها، گونتر لمن تاکنون در هیچ زمینه‌ای خبرساز نشده است و به‌ندرت عکس او در رسانه‌ها منتشر شده است.
از کوین ۱۸ ساله هم عکس واضحی وجود ندارد و پدر و مادرش تاکنون توانسته‌اند او را از دید عکاسان مصون نگه دارند.
او در هیچ‌یک از شبکه‌های اجتماعی هم فعال نیست و حتی "فوربس" نتوانسته است از او عکس بگیرد.

راز موفقیت فروشگاه زنجیره‌ای dm
در اوایل دهه ۱۹۷۰ گوتس ورنر، بنیانگذار dm در تنها فروشگاه خود در شهر کارلسروهه آلمان موفق شده بود از طریق سلف‌سرویس، از شمار فروشنده‌ها در مغازه بکاهد و در عوض قیمت کالاها را تا حدودی پایین بیاورد.
موفقیت این شیوه کار، او را به فکر گشایش شعبه دوم فروشگاه انداخت اما هنوز سرمایه کافی نداشت. به همین جهت با گونتر لمن شریک شد و ۵۰ درصد سهام فروشگاه‌ها را به او داد.
آنها به مرور به شمار سوپرمارکت‌های بهداشتی-خوراکی خود افزودند و در دهه ۱۹۸۰ بازار اتریش را هم تسخیر کردند.
پس از فروپاشی نظام سوسیالیستی در شرق اروپا، پای dm به کشورهای شرق اروپا هم باز شد و طی مدت کوتاهی صدها شعبه آن در اسلواکی، اسلوونی، بلغارستان، بوسنی‌هرزگووین، جمهوری چک، رومانی، صربستان، کرواسی، مجارستان و مقدونیه شمالی شروع به کار کردند.
از سال ۲۰۱۷ ایتالیا هم وارد فهرست dm شد و امروز در این کشور ۴۸ شعبه آن فعالیت می‌کنند