سایت خبری طلا

هرگز بدون اضافه کردن این طعم دهنده ها چای ننوشید

منبع: سایت طلا


چای سیاه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است که از خواص زیاد و برخی از مضرات برخوردار می باشد. اما می توان با اضافه کردن برخی طعم دهنده ها به آن تمامی مضراتش را از بین برد.


هرگز بدون اضافه کردن این طعم دهنده ها چای ننوشید


چای سیاه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است که از خواص زیاد و برخی از مضرات برخوردار می باشد. اما می توان با اضافه کردن برخی طعم دهنده ها به آن تمامی مضراتش را از بین برد.

این نوشیدنی محبوب سرشار از انواع آنتی اکسیدان ها بوده که برای سلامت بدن بسیار مفید هستند. همچنین کافئین موجود در آن باعث افزایش انرژی شده و نوعی آنتی اکسیدان آن نیز به شما آرامش را هدیه می دهد.

در کنار تمامی این مزایا چای سیاه می تواند برخی از مضرات را داشته باشد. برای مثال نوشیدن چای سیاه می تواند باعث کاهش جذب آهن در بدن انسان شود.

برای از بین بدن مضرات چای و تبدیل آن به یک نوشیدنی کاملا سالم می توانید برخی از گیاهان و طعم دهنده ها را به آن اضافه کنید تا علاوه بر سالم تر شدن آن، طعم فوق العاده ای نیز به چای بدهید.

1. لیمو، اضافه کردن لیمو به چای علاوه بر اینکه خواص زیادی را برای شما به ارمغان می آورد، باعث می شود تا چای شیرین تر نیز شود و قند مصرفی شما کاهش یابد.

2. دارچین، دارچین یکی از خوش طعم ترین ادویه ها به شمار می رود که می تواند طعم فوق العاده ای به شما بدهد. علاوه بر این برای سلامتی نیز بسیار مفید می باشد.

3. عسل، این شیرین کننده طبیعی به عنوان دارویی برای بسیاری از درد ها شناخته می شود. علاوه بر اینکه خواص زیادی دارد، مصصرف آن همراه با چای باعث کاهش میزان قند مصرفی شما می شود.

4. نعنا، نعنا یک گیاه شناخته شده برای دلدرد و بهبود دستگاه گوارش است که اضافه کردن آن به چای علاوه بر بو و طعم دلپذیر آن، سلامت شما را به شکل قابل توجهی افزایش می دهد.

5. زنجبیل، علاوه بر طعم فوق العاده ای که زنجبیل دارد، می تواند باعث از بین رفتن تهوع، کاهش التهاب، بهبود علائم آنفولانزا و در نهایت بهبود سلامت بدن شود.