روزه داری و کرونا باید و نباید ها
روزه گرفتن یکی از آیین های مذهبی مسلمانان در سراسر جهان است. هر ساله در ماه رمضان مسلمانان از خوردن غذا و مایعات خودداری می کنند و از این طریق روزه می گیرند.
آیا روزه گرفتن در دوران کرونا ضرر دارد؟
روزه گرفتن یکی از آیین های مذهبی مسلمانان در سراسر جهان است. هر ساله در ماه رمضان مسلمانان از خوردن غذا و مایعات خودداری می کنند و از این طریق روزه می گیرند.
امسال، ماه رمضان به دلیل شیوع یک بیماری وحشتناک به نام کووید-19 که بر اثر ویروس کرونا به وجود آمد بسیار متفاوت از سال های گذشته است.
بیماری همه گیر COVID-19 باعث شده است که ماه رمضان امسال بسیار مهم باشد زیرا این ویروس میلیون ها نفر را در سراسر جهان آلوده و هزاران نفر را به ویژه افراد دارای نقص ایمنی کشته است.
رعایت مسائل بهداشتی و درمانی و حمایت از سیستم ایمنی از روش های پیشگیرانه مؤثر است. تغذیه مناسب از مهمترین عوامل برای تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن به شمار می رود.
در شرایط کنونی بسیاری از مسلمانان هستند که شک دارند که آیا می توانند روزه بگیرند یا نه چرا که نگران هستند روزه گرفتن اثری منفی بر روی ابتلا به بیماری کرونا شود.
متخصصان سلامت و کارشناسان معتقد هستند که روزه گرفتن به طور عمده مشکلی برای سیستم ایمنی و بدن شما ایجاد نکرده و حتی در مواردی می تواند باعث تقویت آن شود.
اما این موضوع نیازمند آن است که در ماه رمضان شما یک تغذیه مناسب داشته باشید و فعالیت بدنی مناسب را نیز فراموش نکنید.
یک رژیم غذایی مناسب و سرشار از مواد مغذی و انواع ویتامین ها به اضافه تحرکات بدنی نه تنها بدن شما را در برابر بیماری آسیب پذیر نکرده، بلکه می تواند به مقاومت بیشتر آن نیز کمک کند.
هرچند باید به یاد داشته باشید که نظر پزشک شما بر هر چیزی اولویت دارد. اگر بیماری خاصی دارید و یا هم اکنون به کرونا مبتلا شده اید، حتما در این باره با پزشک خود مشورت کنید و در صورت صلاح دید پزشک از روزه گرفتن خودداری کنید.