با این کار پوست سیبزمینی را به خوشمزه ترین وعده غذایی تبدیل کنید
آیا میدایند که می توانید پوست سیب زمینی را در کمترین زمان به یک میان وعده خوشمزه تبدیل کنید؟ ما سیب زمینی را به هر شکل و فرم دوست داریم. آب پز ، له شده ، پخته ، سرخ شده: سیب زمینی اما کمتر از پوست آن برای غذا استفاده میکنیم.
با این کار پوست سیبزمینی را به خوشمزه ترین وعده غذایی تبدیل کنید
پوست سیب زمینی
آیا میدایند که می توانید پوست سیب زمینی را در کمترین زمان به یک میان وعده خوشمزه تبدیل کنید؟ ما سیب زمینی را به هر شکل و فرم دوست داریم. آب پز ، له شده ، پخته ، سرخ شده: سیب زمینی بسیار متنوع است! می توانید آنها را با پوست بجوشانید ، بپزید یا سرخ کنید ، اما بیشتر اوقات ، سیب زمینی هایمان را قبل از تهیه پوست می گیریم. بنابراین ، چه اتفاقی برای پوست سیب زمینی ؟ آنها اغلب تنها جایی که میروند در واقع سطل آشغال است. خب ما اینجا میخواهیم به شما شیوه ای را معرفی کنیم که دیگر نیاز نباشد آن هارا دور بریزید و بتوانید از آنها یک وعده غذایی خوب درست کنید.
با استفاده از این دستورالعمل از سیب زمینی هیای خود نهایت استفاده را ببرید.
پوست سیب زمینی
شاید استفاده از پوست سیب زمینی به عنوان میان وعده کمی عجیب به نظر برسد ، اما اگر به آن فکر کنید در واقع کاملاً منطقی است! اگر تا به حال آن نوع سیب زمینی سرخ کرده روستایی را که هنوز پوست آن سرخ می شود ، خورده اید ، می دانید که پوست آن چقدر خوب و ترد می شود. خوردن پوست خوب است به شرطی که مطمئن شوید سیب زمینی را قبل از استفاده به درستی شسته اید. آنها البته از زمین بیرون می آیند. بنابراین ، آیا شما را به این میان وعده پوست سیب زمینی علاقه مند کرده ایم؟ تمام آنچه شما نیاز دارید یک ماهیتابه است!
مواد لازم برای درست کردن میان وعده از پوست سیب زمینی :
پوست سیب زمینی
روغن برای سرخ کردن
فلفل
نمک
دستورالعمل درست کردن :
پوست سیب زمینی را کاملاً زیر آب روان در سینک بشویید و بگذارید کمی در آب خیس بخورد.
با استفاده از حوله یا پارچه آنها را خشک کنید.
آنها را به صورت نواری برش بزنید.
یک لایه روغن را در ماهیتابه گرم کنید یا سرخ کن را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.
نوارهای سیب زمینین را برای حدود دو دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی و ترد شوند سرخ کنید.
مقداری حوله کاغذی بیرون آورده و پوست آنها را روی آنها قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
آنها را با مقداری نمک و فلفل خوشمزه تر کنید و از میان وعده خود لذت ببرید!