با این سیزده روش آشپزی را از همیشه آسان تر کنید
تمامی آشپز های حرفه ای با کمک چند ترفند ساده، بهترین عملکرد خود را در آشپزخانه نشان می دهند. شما نیز با این 13 ترفند می توانید به یک آشپز حرفه تبدیل شوید.
با این سیزده روش آشپزی را از همیشه آسان تر کنید
تمامی آشپز های حرفه ای با کمک چند ترفند ساده، بهترین عملکرد خود را در آشپزخانه نشان می دهند. شما نیز با این 13 ترفند می توانید به یک آشپز حرفه تبدیل شوید.
1. اگر نمک زیادی در غذا ریختید یک سیب زمینی را پوست کرده برای چند دقیقه تا یک ساعت درون غذا بیاندازید و اجازه دهید پخته شود.
2. برای پخت چغندر هیچگاه از ابتدا به آن نمک اضافه نکنید و پس از پایان پخت به آن نمک بزنید.
3. بهترین راه برای شستن مخلوط کن ریختن آب با مقداری مایع ظرف شویی درون آن و روشن کردن مخلوط کن است.
4. اگر قصد دارید ادویه و چاشنی های تازه غذا را خریداری کرده و ذخیره کنید، بهترین راه خورد کردن آنها و ریختن آنها در مقداری روغن است. سپس باید آنها را در جایخی ریخته و اجازه دهید یخ بزند.
5. اگر می خواهید غذایتان سر نرد می توانید یک قاشق چوبی را بر روی آن قرار دهید.
6. اگر می خواهید پیتزای باقی مانده از روز گذشته را گرم کنید، به جای مایکروویو از تابه استفاده کنید تا طعم و وبی خوب آن باقی بماند.
7. برای برش دادن پیتزای داغ، کارد آشپزخانه را روی بخار آب داغ بگیرید.
8. برای اینکه یک آنانس خام به سرعت رسیده شود، می توانید ساقه و تاج آن را بریده و سپس سر و ته آن را در جایی قرار دهید.
9. برای تازه نگه داشتن پنیر آن را در یک کیسه کاغذی قرار دهید.
10. مرکبات در دمای اتاق به نسبت یخچال برای مدت طولانی تری تازه می مانند.
11. برای شستن یک قابلمه می توانید دو تا سه قاشق جوش شیرین در آن ریخته و اجازه دهید که برای چند دقیقه روی اجاق بجوشد.
12. برای پست کندن آسان کیوی سر و ته آن را بریده و سپس با یک قاشق چای خوری آن را از پوست اطراف خودش جدا کنید.
13. برای پخت یک استیک آبدار، در فرایند پخت به گوشت نمک نزده و در انتها این کار را انجام دهید.