8 غذا که در آینده از بین خواهند رفت
تغییرات آب و هوایی باعث شده است تا انسان ها شرایط جدیدی را تجربه کنند و این می تواند به معنای از بین رفتن برخی از غذاهایی باشد که ما امروزه به شکل مداوم آن ها را مصرف می کنیم.
8 غذا که در آینده از بین خواهند رفت
تغییرات آب و هوایی باعث شده است تا انسان ها شرایط جدیدی را تجربه کنند و این می تواند به معنای از بین رفتن برخی از غذاهایی باشد که ما امروزه به شکل مداوم آن ها را مصرف می کنیم.
پژوهشگران معتقدند که در آینده برخی غذا ها و نوشیدنی های محبوب بسیار کم و نادر خواهند شد و یا به طور کلی از بین خواهند رفت. در ادامه این غذا ها را به شما معرفی خواهیم کرد.
1. چای؛ دانشمندان معتقدند که به دلیل تغییر شرایط اقلیمی مانند کم شدن آب و افزایش آفات، از کیفیت برگ های چای کاسته شده و کم کم از بین می رود.
2. عسل؛ با افزایش گاز کربن دی اکسید، منابع غذایی زنبور های عسل تحت تاثیر قرار گرفته و در نتیجه آنها از بین خواهند رفت.
3. برنج؛ تحقیقات نشان داده است که در آینده 20 تا 40 درصد میزان برنج تولیدی کاهش می یابد. همچنین از مواد مغذی آن نیز کاسته خواهد شد.
4. میوه؛ به دلیل افزایش دما به خصوص در تابستان ها، درختان میوه از بین رفته و در نتیجه میوه هایی مانند سیب، هلو و گیلاس را در آینده نخواهیم داشت.
5. قهوه؛ تحقیقات نشان داده است که تا سال 2050 نیمی از مساحت زمین های کشت قهوه تحت تاثیر قرار گرفته و از بین می رود.
6. گندم؛ تحقیقات نشان داده است که با افزایش هر درجه دمای زمین 6 درصد از کل مساحت گندم موجود در جهان از بین می رود.
7. بادام زمینی؛ گیاهان بادام زمینی بسیار حساس هستند و نیاز به باران بسیار زیادی دارند که با گرمایش زمین کم کم از بین خواهد رفت.
8. کاکائو؛ درختان کاکائو نیازمند باران و رطوبت بسیار زیادی هستند و به نظر می رسد که در آینده از بین خواهند رفت.