خوراکی های آبدار مناسب روزهای ماه مبارک رمضان
یکی از بیشترین دغدغه های ماه رمضان و آداب روزه داری کم آب شدن بدن است که می تواند موجب مشکلاتی عدیده شود در نتیجه مصرف خوراکی های آبدار به حفظ آب بدن در طول روز کمک می کند.
هنگامی که در طول روز، روزه هستید و مجبور به ترک خانه می شوید به خصوص در روزهای گرم می تواند باعث تخبیر شدن بیش حد از آب بدن شود و شما را مشکلات عدیده ای از جمله یبوست و گرفتگی عضلات رو به رو می کند.
خوردن بیش از حد آب در سحری کمکی به بدن شما در طول روز نمی کند بلکه شما باید در مدت زمان بین افطار و سحر خوراکی های آبداری را مصرف کنید که بدن شما بتواند میزان آب مورد نیاز خود را تامین کند.
هندوانه: این میوه از 92 درصد آب تشکیل شده است و باعث خوشمزه شدن آن می شود.
خیار: 95 درصد محتویات آن آب است و از التهاب جلوگیری می کند
کاهو: سراشر از فیبر و 96 درصد آن از آب تشکیل شده است
توت فرنگی: حاوی 91 درصد آب است که بن را هیدراته نگه می دارد
کرفس: یکی از بهترین گزینه ها با 95 درصد آب است که حاوی ویتامین k و پتاسیم است
گل کلم: این سبزی از 92 درصد آب درست شده است و دارای ویتامین های C و K است
خیار سکنجبین، تخم شربتی و خاکشیر: این 3 خوراکی هنگامی که با آب ترکیب می شوند آب را به خود جذب می کنند و می توانند بدن را در طول روز هیدراته نگه دارند.