چگونه در دوران بارداری کودک خود را باهوش بار بیاوریم؟

شاید با خودتان فکر کنید که هوش کودک شما تنها پس از به دنیا آمدن رشد می کند و می توانید آن را پرورش دهید در صورتی که در دوران بارداری نیز می توانید کودک باهوشی داشته باشید.

خبر را برای من بخوان

چگونه در دوران بارداری کودک خود را باهوش بار بیاوریم؟


شاید با خودتان فکر کنید که هوش کودک شما تنها پس از به دنیا آمدن رشد می کند و می توانید آن را پرورش دهید در صورتی که در دوران بارداری نیز می توانید کودک باهوشی داشته باشید.

به خوبی این مسئله را می دانید که سبک زندگی مادر در دوران بارداری و تغذیه او به سالم و تندست بودن کودک او کمک می کند تا فرزندی قوی و سالم به دنیا بیاورد . در صورتی که انتخاب های ساده از غذا خوردن و ورزش کردن و سایر موارد می تواند ساخت مغز کودک شما کمک کند.

غذا

پزشک معتقدند که آنچه در حین بارداری انجام می دهید می تواند به همان اندازه که بعد از زایمان انجام می دهید ، بر رشد مغز کودک و هوش آینده او تأثیر بگذارد.

مصرف مکمل قبل از تولد مانند اسید فولیک بسیار ضروری است زیرا در ساخت و تشکیل سلول های سالم مغز نقش اساسی دارد. مجله انجمن پزشکی آمریکا می گوید مصرف اسید فولیک 4 هفته پیش از بارداری تا 8 هفته از بارداری تا 40 درصد احتمال به دنیا آوردن کودک اوتیسم را کاهش می دهد.

برای دریافت اسید فولیک به خوردن اسید های چرب امگا3 و اسفناج روی بیاورید همچنین در ساخت سلول های عصبی مغز نقش دارد در نتیجه از خوردن ماهی آزاد، ماهی های چرب، گردو، بذر کتان و تخم مرغ غافل نشوید.

گردو

آهن به ساخت گلبول های قرمز که اکسیژن را به مغز کودک شما می رساند کمک می کند. گوست قرمز بهترین منبع آهن است اما می توانید از اسفناج، لوبیا و توفو نیز استفاده کنید.

همچنین باید میوه، سبزجات، میوه های خشک، بلغور، جودوسر، و شیر و آب پرتقال را نیز به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

ورزش کردن و فعال بودن به مدت 30 دقیقه در روزهای هفته به شما کمک می کند تا زایمان راحت تری داشته باشید و همچنین طبق تحقیقات انجام شده کودکانی که مادران آن ها ورزش می کردند در آزمون مهارت های زبانی و هوشی در سن 5 سالگی نمره بالایی کسب کرده اند. هورمو کورتیزول که در هنگام ورزش ترشح می شود باعث رشد و تکامل مغز کودک می شود.

آب پرتقال

آزمایشات انجام شده نشان می دهد که پایین بودن سطح تیروئیدبا کمبود ضریب هوشی کودکان در ارتباط است همچنین بالا بودن سطح تیروئید نیز می تواند برای جنین ضرر داشته باشد پزشکان توصیه می کنند مادرانی که با مشکل تیروئید رو به رو هستند پیش از بارداری آن را چک کنند و در طول بارداری نیز مراقب سطح تیروئید خون خود باشند. برای طبیعی بودن سطح آن روزانه 220 میکرو گرم ید مصرف کنید که این ماده در ماست، شیر و نمک ید دار موجود است.

ممکن است بنظرتان احمقانه برسد که با کودک خود صحبت کنید اما محققان دریافته اند که جنین در نیمه بارداری می تواند صداها را بشنود و به آن ها پاسخ دهد این به کودک شما کمک می کند تا ارتباط صمیمی تری با یکدیگر داشته باشید برای او آواز بخوانید کتاب بخوانید و حرف بزنید جنین در رحم صدا را تشخص می دهد.

جنین

هرچه مغز کودک شما در رحم رشد کند در طولانی مدت وضعیت بهتری خواهد داشت در هفته 35 از بارداری تنها دو سوم مغز او رشد کرده است در نتیجه بسیار ضروری است که مراقب زایمان زودرس باشید.

ممکن است به دلایلی مانند چند قلو بودن دچار زایمان زودرس شوید اما می توانید با رعایت برخی نکات از این اتفاق جلوگیری کنید. سیگار نکشید، الکل مصرف نکنید، بیماری های جدی مانند دیابت و استرس را مدیریت کنید.

به یاد داشته باشید پیش از انجام هر یک از موارد یاد شده حتما با پزشک خود مشورت کنید