تفاوت سودکنندگان و ضررکنندگان در بازارهای مالی و سرمایه گذاری چیست؟
در یکی دو سال اخیر شاهد وضع نابسمان اقتصادی در کشورمان هستیم که چندان وضعیت مطلوب و دل چسبی ندارد ولی از طرفی بازارهای مالی و سرمایه گذاری نسبت به قبل رونق فراوانی گرفته و آیندهی خوبی میتوان برای آن تصور کرد.
در یکی دو سال اخیر شاهد وضع نابسمان اقتصادی در کشورمان هستیم که چندان وضعیت مطلوب و دل چسبی ندارد ولی از طرفی بازارهای مالی و سرمایهگذاری نسبت به قبل رونق فراوانی گرفته و آیندهی خوبی میتوان برای آن تصور کرد. به همین دلیل تعداد زیادی از مردم در تلاش هستند که به معاملهگر بازارهای مالی و سرمایهگذاری تبدیل شوند و به درآمد دلخواه خود برسند.
اگر به تازگی وارد این بازارهای سرمایهگذاری شدهاید حتما این دغدغه برایتان ایجاد شده که :
چگونه باید سرمایهام را وارد این بازارها کنم که ضرر نکنم؟
در چه بازاری سرمایهگذاری بکنم که سودهی بیشتری داشته باشد؟
برای شروع چه کارهایی لازم است انجام بدهم یا از چه شخصی برای ورود به این مسیر کمک بگیرم؟
تمامی این سوالها برای کسانی پیش میآید که تازه وارد این بازارها شدهاند و تخصصی برای حرکت درست در این مسیر پرریسک ندارند. همانطور که میدانید شروع هر کاری نیازمند آموزش و تمرین است و برای اینکه شما بتوانید در این بازارهای پر ریسک به درآمد مطلوبی برسید حتما باید یادگیری و پشتکار داشته باشید. شما میتوانید از آموزش رایگان دورههای سرمایهگذاری و ارزهای دیجیتال در سایت آکادمی علی ربیعی که از افراد خبره و موفق در این زمینه بوده است استفاده کنید و دانش و اطلاعات خود را افزایش دهید.
ورود به بازار سرمایه صرفا به معنی خرید و فروش ارز یا سهام نیست! بلکه بازارهای مالی خیلی فراتر از یک خرید و فروش ساده هستند. برای ورود درست به هر یک از این بازارها نیاز است شما نحوهی زمان خرید و فروش ارز و سهام را بدانید و از قبل نیاز بازار را شناسایی کرده باشید. به طور مثال در بازار بورس حتما سهام شرکتهای مختلف را بطور مدام بررسی و مشاهده کنید که این کار نیازمند دانش تحلیل بنیادی، تحلیل تکنیکال، تکنیکهای تابلوخوانی و روانشناسی بازار است تا بتوانید از هر معاملهای که در بازار بورس یا ارزهای دیجیتال انجام میدهید، سود کنید.
مجددا تاکید میکنیم که برای ورود به بازارهای سرمایهگذاری لازم است حتما دورههای جامع ارز دیجیتال و دورههای بورسی را بگذارنید تا بتوانید در این بازار به یک معاملهگر حرفهای با درآمد خوب برسید. هر چقدر شما بتوانید اطلاعات بیشتری در مورد بازارهای مالی به دست بیاورید به رشد مالی و حرفهای شما کمک میکند و برعکس اگر در این زمینه بدون آگاهی و دانش قبلی قدم بگذارید نه تنها سود نمیکنید بلکه در طولانی مدت متحمل ضررهای جبرانناپذیری میشوید.
حال در این مطلب میخواهیم تفاوت بین کسانی که در این بازارها سود و ضرر میکنند را توضیح بدهیم، تا به شما کمک کند تا با دانش کافی وارد این بازارها شوید.
افراد اصولا بخاطر این ۸ دلیل در بازارهای سرمایهگذاری ضرر میکنند:
1.معمولا این افراد فکر میکنند معاملهگری در این بازارها یک بازی شانسی است و نیازی به آموزش ندارد. به همین خاطر با اطلاعات اندکی که از اطرافیان و منابع مختلف متوجه شدهاند سرمایه خود را وارد این بازارها میکنند و در طولانی مدت ضررهای زیاد مالی متحمل میشوند.
2.در برخی از معاملات به دلیل اینکه دانشی از تحلیلهای تکنیکال ندارند، در خرید و فروش حریص میشوند که این کار در بیشتر مواقع به ضررشان خواهد بود.
3.به هیچ عنوان بر روی بالابردن سطح دانش و آگاهی خودشان اقدامی نمیکنند و با اطلاعات محدود و بعضا نادرستی که دارند در این بازارها فعالیت میکنند. به همین خاطر است که در بیشتر مواقع از وضع موجود شاکی و خیلی خوش بین نیستند.
4.استراتژی شخصی برای معامله در بازارهای مالی و سرمایهگذاری ندارند.
5.تمام دارایی و سرمایه خود را وارد این بازارها میکنند.
6.به جای اینکه از مشاوران متخصص در بازارهای مالی مشاوره بگیرند عملکرد سایر تریدرها را دنبال میکنند.
7.با سرمایهی قرضی و وام وارد این بازارها میشوند که این کار أصلا توصیه نمیشود. شما باید با یک هزینهای که جزء پس انداز یا سرمایهای است که در طولانی مدت به آن نیاز ندارید وارد این بازارهای سرمایهگذاری شوید.
8.کسانی که وارد بازارهای مالی میشوند باید در جریان باشند که هر معاملهای صرفا فقط سود نیست و امکان دارد در برخی معاملهها ضرر کنند.
تا اینجا سعی کردیم به شما بگوییم کسانی که این ۸ کار را در بازارهای مالی و سرمایهگذاری انجام میدهند ضررهای مالی و روحی جبرانناپذیری به آنها وارد میشود. سعی کنید با آگاهی لازم وارد این بازار پرریسک شوید تا شما هم جزء آن دسته از افرادی باشید که بیشتر سود میکنند. وبسایت آکادمی علی ربیعی دارای آموزشهای رایگان دورههای بورس و ارزهای دیجیتال است که اطلاعات شما را در این زمینه بیشتر میکند.
در این میان افرادی هم هستند که در بازارهای مالی و سرمایهگذاری سودهای خوبی کردند و در طولانی مدت به یک معاملهگر حرفهای تبدیل شدهاند. حال این سوال پیش میآید که چه کسانی در این بازارهای مالی و سرمایهگذاری سود میکنند؟
کسانی که:
با توجه به آموزشها و مهارتهای که دیدهاند، میدانند در چه زمانی چه سهام و ارزی را بخرند و بفروشند.
یک معاملهگر موفق کسی است که رفتارهای معاملاتی با نظم و برنامه دارد، یعنی برای تمام معاملاتی که انجام میدهد بررسی و تحقیق کرده و استراتژی مشخصی دارد.
هیجانی تصمیم نمیگیرند و بر رفتارشان تسلط کافی دارند. به طور مثال ممکن است، شما یک سهامدار تازه کار و ریسک گریز هستید.بعد از مشاوره با افراد متخصص، تصمیم میگیرید سهامی کم ریسک بخرید و به مدت یک سال نگهداری کنید. پس از گذشت یک ماه و صحبت با اطرافیان، شما تصمیم میگیرید سهام خود را بفروشید و سهامی را بخرید که یک هفته شما را به سود رویایی برساند. که در این صورت شما ضرر میکنید. بنابراین نیاز است شما در بازارهای مالی و سرمایهگذاری حتما فردی صبور باشید و تحت تاثیر صحبتهای سایرین قرار نگیرید.
یکی از تکنیکهای که افراد خبره انجام میدهند این است که سرمایهی خود را در بازارهای مختلف پخش میکنند. این کار باعث میشود که شما اگر در یک بازاری ضرری کردید تمامی دارای شما از دست نرود و در بازارهای دیگر سود کنید.
افراد باهوش تمام سرمایه خود را وارد این بازار نمیکنند.
حتما دورههای مختلف بورسی و سرمایهگذاری را میگذرانند و از افراد خبره و متخصص مشورت میگیرند.
افرادی در این بازار پرریسک سود میکنند که دارای قوانین شخصی هستند، لیست این قوانین به شکل زیر است:
بایدها:
به روز ماندن در بازار بر اساس تغییرات روزانه
تجزیه و تحلیل قبل از خرید و فروش در بازار بورس و بررسی بازارهای ارز
برای سرمایه خود برنامه طولانی مدت دارند
تحت هیچ شرایطی هیجان زده تصمیم نمیگیرند
نبایدها:
معاملات رانتی و بدون دانش و اگاهی
ترسها معمولا مانع از پیشرفت آنها میشود
بدون داشتن اطلاعات و بر پایه شانس معامله کردن
با حرص و طمع معامله کردن
همیشه اطلاعات به روزی دارند و منابع خبری زیادی را دنبال میکنند. این کار باعث میشود با بازار حرکت کنند و به قول معروف از قافله عقب نمانند.
واقع گرا و ریسک پذیر هستند. گول وعده سودهای فضایی را نمیخورنند و میدانند این بازار خالی از ریسک نیست به همین دلیل منطقی معامله میکنند تا سود معقولی را کسب کنند.
نتیجه گیری:
سعی کردیم به طور کامل به شما توضیح دهیم که در چه صورتی شما سود و ضرر میکنید، حتما تمامی موارد ذکر شده را به دقت مطالعه کنید و اگر مشتاق این هستید که در این حوزه فعالیتی داشته باشید به کار بگیرید. معمولا دو دسته افراد وارد این بازارهای مالی میشوند، دستهی اول هیچ اطلاعاتی از بازار ندارند و ضررهای زیادی هم میکنند و دستهی دوم معمولا افرادی هستند که با دانش و اطلاعات کافی وارد این بازار میشوند که سودهای خوبی میکنند.
سعی کنید با شرکت در دورههای جامع و کاربردی آکادمی علی ربیعی به این دانش و اطلاعات کافی برسید و درآمد بیشتری برای خودتان رقم بزنید.