هنگامی که فروشگاه می روید نباید صرفا یک روغن را انتخاب کنید و با آشپزی کنید انتخاب یک روغن مناسب برای آشپزی ارتباط مستقیمی با سلامتی شما دارد. روغن مناسب آشپزی را پیدا کنید تا از سلامتتان محافظت کنید.
روغن زیتون
همه ما می دانیم که روغن زیتون از اسیدهای چرب مفید برای سلامتی تشکیل شده است. اسیدهای چرب اشباع نشده به افزایش کلسترول خوب کمک کرده و به سلامت قلب کمک می کنند. از روغن زیتون می توان برای پخت و پز همه منظوره استفاده کرد.
روغن آووکادو
روغن آووکادو نیز با توجه به محتوای 70٪ از اسیدهای چرب اشباع نشده از مزایای مشابه روغن زیتون برخوردار است. نقطه دود بسیار بالایی دارد و باعث می شود هنگام سرخ کردن، بو دادن، کباب کردن، تفت دادن و یا سایر روش های پخت با حرارت زیاد مفید باشد. طعم خامه ای و غنی روغن آووکادو آن را یک انتخاب عالی برای سس سالاد می کند.
روغن نارگیل
روغن نارگیل طی چند سال گذشته محبوب بوده است و ادعاهای مختلف بهداشتی در رابطه با آن وجود دارد. این ماده از اسیدهای چرب اشباع مانند اسیدهای چرب موجود در کره ساخته شده است. با این وجود چربی های اشباع شده در روغن نارگیل به همان اندازه که در کره وجود دارد "کلسترول بد" را افزایش نمی دهند. از روغن نارگیل برای تفت دادن و پخت استفاده کنید. این روغن طعم نارگیل و ملایمی دارد.
روغن کانولا
روغن کانولا منبع عالی دیگری از اسیدهای چرب اشباع نشده سالم برای قلب است. نقطه دود آن کمی کمتر از روغن زیتون است و آن را به یک گزینه عالی برای سرخ کردن و پخت تبدیل می کند. همچنین عطر و طعم بسیار ملایمی دارد. بنابراین می توان از آن در انواع دستورها استفاده کرد.
روغن دانه انگور
روغن هسته انگور منبع عالی از ویتامین E است و تنها در یک قاشق چای خوری 25٪ از نیاز روزانه توصیه شده را تأمین می کند. می توانید از آن برای تفت دادن، سرخ کردن، پخت و سس سالاد استفاده کنید.
روغن کتان
دود روغن کتان بسیار کم است و این باعث می شود که بهتر بتوان از آن در سس سالاد استفاده کرد. برای تقویت اسیدهای چرب امگا 3 آن را به اسموتی ها اضافه کنید.