به گزارش موبوایران، باتری های معمولی تلفن های هوشمند در طول یک سال استفاده، تا 20درصد از ظرفیت اصلی خود را از دست می دهند. باتری های نسل جدید سامسونگ که با گلکسی S8 معرفی شده اند پس از یک سال فقط 5درصد از ظرفیت اصلی خود را از دست می دهند اما درصورت استفاده از تلفن برای 2-3 سال، باز هم عمر باتری کم شده و راضی کننده نیست. فناوری جدیدی ازائه شده که با استفاده از آن می توان مشکل باتری را برای همیشه حل کرد.
تیمی از دانشمندان که در انستیتوی پیشرفته علم و فناوری ژاپن (JAIST)، ماده جدیدی را کشف کرده اند که به باتری ها کمک می کند 95 درصد ظرفیت اصلی خود را برای مدت پنج سال (یا حتی بیشتر) حفظ کنند. ترمینال های منفی داخل باتری های فعلی از ماده اتصال دهنده ای به نام Polyvinylidene Fluoride (PVDF) استفاده می کنند و عملکرد آن عالی نیست. فقط پس از 500 بار شارژ، باتری های معمولی که از PVDF استفاده می کنند تا 35درصد از ظرفیت اصلی را از دست می دهند. این منجر به کاهش عمر باتری در تلفن های هوشمند پس از یکی دو سال می شود.
تیم JAIST ماده اتصال دهنده جدیدی به نام Bis-imino-acenaphthenequinone-Paraphenylene (BP) را کشف کرده اند که به باتری اجازه می دهد 95درصد ظرفیت اصلی خود را برای بیش از 1700 بار شارژ حفظ کند. تحقق باتری های با دوام به تولید محصولات قابل اطمینان تر برای استفاده طولانی مدت کمک می کند. این امر مصرف کنندگان را ترغیب می کند تا دارایی های مبتنی بر باتری گرانتر مانند وسایل نقلیه الکتریکی ( که برای سالهای طولانی مورد استفاده هستند) را خریداری کنند.
این فناوری جدید نه تنها می تواند به تلفن های هوشمند، تبلت ها، لپ تاپ ها و پوشیدنی ها بلکه به باتری های داخل خودروهای برقی نیز کمک کند. این در تلفن های هوشمند مدرنی که سرعت شارژ سریع را ارائه می دهند بسیار مفید خواهد بود. اینکه آیا این فناوری توسط سامسونگ پذیرفته شده یا خیر، باید منتظر ماند.