راهاندازی سامانه ملی ثبت واکسن کرونا از امروز/نحوه ثبت نام واکسيناسيون چگونه است؟
با راهاندازی این سامانه، افراد با وارد کردن کد ملی و شماره همراه از طریق پیامک زمان مراجعه برای تزریق واکسن به آنها اعلام میشود.
سامانه ثبت رسمی واکسیناسیون کرونا در ایران به نشانی salamat.gov.ir از امروز (شنبه، ۱۸ اردیبهشت) راهاندازی میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، با راهاندازی این سامانه، افراد با وارد کردن کد ملی و شماره همراه از طریق پیامک زمان مراجعه برای تزریق واکسن به آنها اعلام میشود.
به گزارش سایت طلا،براي ثبت نام در سامانه ثبت واکسن کرونا ابتدا وارد سایت https://salamat.gov.ir شوید.
سپس بر روی گزینه «ثبت نام واکسن کرونا» کلیک کنید.
اگر نمیتوانید وارد آدرس بالا شوید، از طریق موتور جستجوی گوگل، عبارت " ورود به سامانه ثبت نام واکسن کرونا " را جستجو کرده و از اين طريق وارد شويد.
پس از ورود به سامانه بروری گزینه ثبت نام را کلیک کرده و اطلاعات خود را وارد کنيد.
طبق اعلام وزارت بهداشت، به همه جامعه هدف برای واکسیناسیون کرونا، پیامک داده خواهد شد و زمان بندی دریافت واکسن اعلام خواهد شد.
در کشور ما واکسیناسیون علیه این بیماری از ۲۱ بهمن ۹۹ آغاز شد و تعدادی زیادی از کادر درمان در اواخر سال گذشته و اوایل سال جدید واکسینه شدند و بعد از آنها نوبت به افراد بالای ۸۰ سال رسید و واکسیناسیون این افراد از اردیبهشت ۱۴۰۰ آغاز گردید.
پس اعلام آغاز واکسیناسیون افراد ۸۰ سال تعداد زیادی از افراد با مراجعه به مراکز بهداشت سبب ازدحام و شلوغی بیشتر این مراکز شدند که علیرضا رییسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در این خصوص گفت: تاکید میکنیم که هیچ گونه مراجعه حضوری به مراکز بهداشتی و درمانی کشور برای ثبت نام در فاز دوم واکسیناسیون کرونا وجود ندارد و در اکثر شهرها و روستاهای ایران، پرونده الکترونیک این افراد در اختیار حوزه بهداشت قرار دارد و بنابراین از طریق تلفن و از مرکز بهداشت با آنها تماس گرفته شده و در روز و ساعت مشخص برای تزریق واکسن کرونا دعوت میشوند.
چگونه ثبت نام کنیم؟
سامانه تحت عنوان سامانه ثبت نام واکسن کرونا توسط ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت راه اندازی شده است تا به کمک این سامانه، واکسیناسیون کرونا بطور جامع در کشور انجام شود. توجه داشته باشید که ثبت نام در این سامانه کاملا رایگان است و پرداخت هرگونه وجهی در هنگام ثبت نام واکسن کرونا، توصیه نمیشود.
سامانه ثبت نام واکسن کرونا یک سامانه جامع بوده و همه مردم کشور با در دست داشتن اطلاعات هویتی خود باید در سامانه ثبت نام کنند. پس از جمع آوری اطلاعات افراد، زمان بندی واکسیناسیون کرونا به اطلاع همه خواهد رسید که این موضوع میتواند بر اساس اولویت بندیهای وزارت بهداشت تعیین شود.
شرایط ثبت نام واکسن کرونا
قبل از اینکه به مراحل ثبت نام واکسن کرونا بپردازیم، لازم است ابتدا شرایط ثبت نام واکسن کرونا را با هم مرور کنیم. درست است که همه افراد میتوانند در این سامانه ثبت نام نمایند و اطلاعات خود را اظهار نمایند، اما بطور حتم اولویت بندی خاصی برای واکسیناسیون عمومی مردم توسط وزارت بهداشت در نظر گرفته شده است و گروههای پرخطر مانند کادر درمان، پزشکان و پرستاران، افراد مسن و دارای بیماریهای خاص و ... در اولویت دریافت واکسن کرونا هستند.
با این حال محدودیتی برای ثبت نام واکسن کرونا وجود ندارد و شما میتوانید در نوبت دریافت واکسن قرار بگیرید.
در حال حاضر قرار است به ترتیب زیر، افراد مورد واکسیناسیون قرار بگیرند:
۱- افراد بالای ۸۰ سال
۲- افراد بالای ۷۵ سال
۳- افراد بالای ۷۰ سال
۴- افراد بالای ۶۵ سال
۵- افرادی که بیماری زمینهای دارند و سن آنها بین ۱۶ تا ۶۴ سال است.
۶- سایر مردم
نحوه ثبت نام واکسن کرونا از طریق سایت
جهت ثبت نام واکسن کرونا باید ابتدا وارد سامانه شوید و گزینه ثبت نام را کلیک کنید. البته توجه کنید که به منظور نوبت دهی و اولویت بندی همه مردم، پیامکی تحت عنوان زمان بندی ورود شما به سامانه و دریافت واکسن کرونا فرستاده خواهد شد.
به همه جامعهی هدف برای واکسیناسیون کرونا، پیامک داده خواهد شد و زمان بندی دریافت واکسن اعلام خواهد شد.
طبق اعلام وزارت بهداشت، پیش بینی شده است که ۱.۵ میلیارد پیامک برای این فراخوان گسترده نیاز است.
هر کسی که در این زمان بندی، واکسن دریافت کند و آن واکسن دو مرحلهای باشد، نوبت دوم واکسن خود را ۴ هفته بعد دریافت خواهد کرد.
برای انجام واکسیناسون کرونا، نیار به پرداخت هیچ گونه وجهی نیست و این کار بطور کاملا رایگان انجام خواهد شد.
هرگونه مراجعه حضوری به پایگاههای سلامت برای اخذ نوبت واکسیناسیون کرونا ممنوع است و همه مراحل بصورت آنلاین انجام میشود.
تنها نشانی معتبر برای ثبت نام واکسن کرونا salamat.gov.ir است.
لازم به ذکر است تا کنون واکسنهای اسپوتنیک وی از روسیه، آستروزنکا از کره جنوبی، سینوفارم از چین و بهارات از هند وارد کشور شده اند و روند واردات این واکسن همچنان ادامه دارد.
به علاوه واکسنهای کووایران برکت، کوو پارس رازی، واکسن مشترک ایران و کوبا، واکسن شهید فخری زاده و چند شرکت دانش بنیان دیگر در کشور در حال طی کردن مراحل مطالعاتی خود هستند و از ماه آینده واکسیناسیون تعدادی از انبوهی از مردم به وسیله آنها آغاز میشود.