به گزارش موبوایران، براساس تحقیقات، خانمها هر روز به طور متوسط ۶۰۰ دقیقه و آقایان ۴۵۹ دقیقه را پای تلفن همراه صرف میکنند.
بر اساس تحقیقات، خانمها هر روز به طور متوسط ۶۰۰ دقیقه و آقایان هم ۴۵۹ دقیقه را پای تلفن همراه شان صرف میکنند. این زمان معمولاً برای انجام امور شغلی (مانند ارسال ایمیل) و همینطور گشت زدن در شبکههای اجتماعی صرف میشود. با این حال، تنها مدت زمان استفاده از تلفن همراه نیست که اهمیت دارد، بلکه نحوهی استفاده از آن هم میتواند نکات زیادی را دربارهی شخصیت آدمها آشکار کند. در ادامه میخواهیم ببینیم تحقیقات دراین باره چه میگویند.
۱- تلفن تان را زیاد چک میکنید
طبق تحقیقات، وابستگی مداوم به تلفن همراه ممکن است نشان دهندهی سطحی از تکانشی بودن باشد. پژوهشها میگوید کسانی که به تلفن همراه خود اعتیاد دارند ممکن است احساساتیتر از کسانی باشند که به قدری از تلفن همراه خود کم استفاده میکنند که باتری آن تمام روز تقریباً پر است.
۲- زیاد از تلفن تان استفاده نمیکنید
طبق پژوهش ها، کسانی که بیشتر از تلفن همراه شان استفاده میکنند اضطراب بیشتری هم دارند؛ و اضطراب نیز به نوبهی باعث میشود این افراد رضایت خاطر کمتری نسبت به زندگی خود داشته باشند. بر عکس، اعتیاد نداشتن به تلفن همراه خود میتواند مانع از وقوع این مشکل شود.
۳- بیشتر از یک ساعت را پای تلفن تان میگذرانید
بر اساس تحقیقات، این امر ممکن است نشانهی افسردگی باشد. پژوهشها نشان داده مدت زمان و تعداد دفعات استفاده از تلفن همراه در افزایش شدت علائم افسردگی نقش دارد.
۴- بعد از نیمه شب هم از تلفن تان استفاده میکنید
۵- صبر میکنید تا تلفن تان کامل شارژ شود
این رفتار، آنطور که تحقیقات نشان داده، منظم یا بی نظم بودن فرد را نشان میدهد. افراد وظیفه شناس از کم بودن شارژ تلفن شان خوش شان نمیآید و آنهایی که منظم ترند شارژ تلفن شان معمولاً بالای ۶۰ درصد است.
۶- تعداد تماسهای ارسالی و دریافتی تان زیاد است
پژوهشها نشان داده افرادی که شخصیت پذیراتری دارند کمتر از دیگران تماس تلفنی میگیرند. برعکس، افراد برونگرا تماسهای بی حساب و کتاب بیشتری (همینطور هنگام شب) ارسال و دریافت میکنند و بیشتر از واتس اپ استقاده میکنند.