با این کار هنگام خورد کردن پیاز اشک نخواهید ریخت + روش ساده پوست کندن پیاز
پیاز یکی از چاشنی های اصلی غذا بوده و تقریبا برای تهیه هر غذایی به آن نیاز دارید. اما پوست کندن پیاز می تواند یک کار سخت و وقت گیر باشد به خصوص اگر عجله داشته باشید.
معمولا همه افراد ابتدا سر و ته پیاز را جرا مرده و سپس تلاش می کنند تا پوست آن را جدا کنند. اما این کار ممکن است باعث شود تا نتوانید به راحتی پوست پیاز را جدا کرده و گاهی حتی مجبور شوید چند لایه اضافی از پوست آن را بکنید.
برای اینکه بتوانید پوست پیاز را به راحتی جدا کنید تنها لازم است تا ته ان را بریده و سپس آن را از وسط نصف کنید. بدین شکل به راحتی می توانید لایه انتهایی پیاز که پوست ان به شمار می رود را جدا کنید.
با این روش لایه های دیگر پیاز نیز آسیبی نمی بینند. این موضوع به خصوص اگر شما قصد تهیه سالاد را داشته باشید و یا کار های مربوط به سفره آرایی را انجام می دهید برای شما با اهمیت خواهد بود.
پس از پوست کردن پیاز شما شروع به خورد کردن آن می کنید که می تواند باعث آزاد شدن یک ماده شیمیایی خاص شده که در نتیجه آن چشمان شما شروع به ریختن اشک می کنند.
ترفند های مختلفی برای جلوگیری از این اتفاق در اینترنت وجود دارد اما مؤثر ترین ترفند این است که پیش از استفاده از پیاز آن را درون فریزر قرار دهید.
لازم نیست که حتما پیاز را برای مدت طولانی در فریزر قرار داده تا یخ بزند. تنها کافی است که چند دقیقه پیش از استفاده آن را درون فریزر قرار دهید تا ماده شیمیایی که باعث ایجاد اشک می شود با سرعت کمتری از آن آزاد شود.