کدام نان برای اضافه کردن به رژیم غذایی بهتر است؟
نان به ویژه برای ایرانیان یک قوت غالب است و در کنار بسیاری از غذاها حتی در کنار برنج نیز خورده می شود. در نتیجه باید در انتخاب نانی که هر روز از ان استفاده می کنید دقت داشته باشید تا بتوانید از سلامت خود مراقبت کنید.
نان به طور عمومی از غلات کامل تهیه می شود و یکی از سالم ترین مواد غذایی است که شما می توانید در رژیم غذایی خود داشته باشید. در سالم بودن نان و فوایدش شکی وجود ندارد اما مانند در مواد غذایی دیگری مصرف زیاد نان و یا نوع ضعیف تر آن می تواند صدماتی را برای سلامتی شما ایجاد کند.
افرادی که در خانه نان تهیه می کنند می توانند از دستورالعمل های سنتی استفاده کنند اما افرادی که نان خود را از بیرون تهیه می کنند باید به جدول تغذیه نان و نوع آن دقت داشته باشد. همچنین افرادی که از رژیم های لاغری پیروی می کنند باید به نوع نان مصرفی خود و کالری آن دقت کنند.
بهترین نوع نان رژیمی نان سبوس دار است که به طور مشخص می توان از نان سنگک نام برد. نان لواش نیز به دلیل حجم بالا و وزن کم برای رژیم های غذایی بسیار مناسب است. برای افرادی که تازه رژیم را شروع کرده اند و اشتهای زیادی دارند مصرف نان لواش توصیه می شود.
نان تست یا نان باگت در رژیم غذایی توصیه نمی شود و نباید مصرف کنید اما اگر در رژیم غذایی شما به مقدار مجازی توصیه شده است می توانید از آن ها استفاده کنید.
نان بربری چگالی زیادی دارد اما اگر دلتان می خواهید که برای یک بار و مدتی کوتاه آن را مصرف کنید مانعی ندارد. نان تافتون نیز از جمله همین نان بربری است و مصرف گاه به گاه آن مشکلی ندارد.
مصرف نان جو بر خلاف تصور عموم ممنوع است زیرا باعث چاقی شکم می شود واز طرفی طبع سرد نان جو باعث ایجاد مقاومت در بدن می شود و مانع از کاهش وزن در شما می شود.
مصرف نان سوخاری نیز به دلیل شیرین بودن ممنوع است و باعث ایجاد اختلال در کاهش وزن می شود.